perjantai 22. kesäkuuta 2012

Globaali taistelu vallasta

Poliittinen taistelu vallasta on globaali ilmiö ja moderni vallankumous on luonteeltaan kansainvälistä.
http://pakistancyberforce.blogspot.fi/2012/06/battle-to-free-scotland-from-british.html

http://www.vallankumous.org/blogi/

Yhteiskunnallinen muutos on väistämätöntä, koska ajan kuluessa yhteiskunnan tuotantovoimat siirtyvät uusien omistajien käsiin ja samalla myös poliittinen valta. Uudet vallanomistajat eivät halua noudattaa vanhoja tapoja, koska ne on suunniteltu pitämään vanhat vallat vallassa. Vallankumous on siis väistämätön osa yhteiskunnan/kuntien kehittymistä.
http://weeklyintercept.blogspot.fi/2012/06/institutional-failures-led-military-to.html

Maailmassa on lukuisa määrä tälläisiä valtakeskittymiä ja uusia valtakeskittymiä ja niiden välisiä suhteita. Tälläinen globaalisti verkotettu valtaverkosto tarjoaa suuria mahdollisuuksia taitavalle pelurille kaapata entisten ryhmien valta ja luoda uusia valtakeskittymiä ja samalla edistää yhteiskunnan toimintaa. Me JPolissa arvostamme ryhmiä/yrityksiä/yhteisöjä, jotka kykenevät näennäisesti heikommasta asemasta horjuttamaan/tuhoamaan valtakeskittymiä. Erityisesti olemme keskittyneet strategian ja taktisen toiminnan kaikille tasoille aina sotastrategiasta poliittisiin strategioihin yritystasolta henkilökohtaiselle tasolle uskonnoista tieteen valtapeleihin asti.

Nyt on menossa suuri peli, jossa maailma jaetaan uudestaan. Näennäisesti irralliset poliittiset liikkeet taistelevat vallasta ja jakavat maailmaa. Myös Suomi on osa tätä globaalia poliittista peliä. Tässä nyt nähdään sekä taloudellinen että sotilaallinen poliittisen pelin osana.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=4145

Euroopassa on nyt meneillään historiallinen taloudellisen ja poliittisen vallanuusjako. Kriisihän on aina osa peliä, jossa resurssit saadaan nopeasti vaihtamaan omistajaa. Normaalitilassa tälläinen uusjako on kovin hidasta ja vaivalloista mutta kunnon kriisissä valtavat omaisuusmassat vaihtavat omistajaa hetkessä.
http://www.khilafah.com/

Identiteeteistä ja maailmankatsomuksista taistellaan sekä yksilö- että yhteiskunnallisella tasolla. Postmodernistina kannatan näkemystä, että identiteetit voidaan luoda yksilötasolla uudestaan ja sitä kautta koko maailma. En pääasiassa kannata traditionaaleja identiteettejä, koska ne ovat monasti historiallisesti sitoutuneita aikaisempiin ideologioihin ja uskontoihin. Tekemällä uudet uskonnot ja identiteetit luomme kokonaan uuden ihmisrodun. Ihmiskunta ei ole mitään velkaa aikaisemmille ajattelijoille ja teoreetikoille.
http://turjalainen.blogspot.fi/2012/06/jokainen-evmn-puolesta-aanestanyt.html

http://jussiniinisto.fi/index.php/2012/06/eurokriisi-syvenee/

http://intrigoori.blogspot.fi/2012/06/korruptiota-ja-luonnonvarojen-riistoa.html

http://euroetana.blogspot.fi/2012/06/eurobailut-ovat-olleet-suomelle-halpaa.html

http://ulkopolitist.wordpress.com/2012/06/22/eksperttiongelma/

http://english.pravda.ru/opinion/columnists/04-06-2012/121305-china_russia_pakistan-0/

http://planetsoflife.wordpress.com/2012/06/11/prometheus/

http://thefilmarchived.blogspot.fi/2012/04/social-class-in-united-states-of.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti