lauantai 2. kesäkuuta 2012

Ympärileikkaus rikos ihmisyyttä vastaan

Ympärileikkauksen vastustajat nojautuvat tapauksiin joissa ympärileikattu on kriittinen ympärileikkausta kohtaan. Sellaisia tapauksia pystyy aina löytämään. Mutta jos ympärileikkaus on niin kauhea asia kuin ympärileikkauksen vastustajat väittävät, missä ovat kaikki kriittiset ympärileikatut? Jos ympärileikkaus on niin kauhea asia kuin ympärileikkauksen vastustajat väittävät niin kriittisiä ympärileikattuja pitäisi olla isoja joukkoja. Näin ei kuitenkaan ole.
http://rauhanprosessi.wordpress.com/2012/05/17/jos-poikien-ymparileikkaus-on-niin-kauhea-asia-missa-ovat-kaikki-kriittiset-ymparileikatut/

Ympärileikkaus on karmea rikos ihmisyyttä vastaan, koska se loukkaa vastasyntyneen oikeutta valita vapaasti uskontonsa ja lisäksi vastasyntyneellä on myös rajoittamaton oikeus säilyttää fyysinen ja spirituaalinen koskemattomuutensa. Itse olisin valmis jopa sallimaan kenttäteloitukset vastasyntyneiden turvaksi. Kenttäteloituksissa tuomarikoulutuksen saanut upseeri teloittaa vastasyntyneen kimppuun käyneet suoraan pikakenttäoikeudenkäynnin jälkeen. Teloitus voidaan toteuttaa missä tahansa maapallon kolkassa heti rikolliset tavoitettaessa. Ympärileikkaus on niin rankka rikos, että jos sitä ei saada muuten loppumaan, Suomeen pitää perustaa erityistuomioistuin, joka kouluttaa erikoisagentteja, jotka etsivät ja teloittavat rikoksen tekijät. Muutenkin rikollisuuden raaistuessa yhteiskunta voi joutua turvautumaan laajamittaisiin kenttäteloituksiin laillisuuden ja yhteiskuntajärjestyksen säilyttämiseksi.
http://jpoli.blogspot.fi/2011/10/jarjestaytynyt-rikollisuus-kuriin.html

Erityisesti rankka huumausainerikollisuus ja muu järjestäytynyt rikollisuus pitää saada kuriin. Ympärileikkaus kuuluu tähän järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja sen kuriin saattaminen on äärimmäisen tärkeää yhteiskuntarauhan turvaamiseksi.
http://rauhanprosessi.wordpress.com/2012/05/16/ymparileikkauksen-vastustajat-yksinkertaistavat-asiaa/

http://en.wikipedia.org/wiki/Summary_execution

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/pojan-ymparileikkaus-oikeudessa---tunnettu-laakari-syytteessa/2012/02/1498889
Kansalaisjärjestöjen mukaan ympärileikkauksella loukataan lapselle kuuluvaa suojaa fyysiseltä väkivallalta sekä riistetään häneltä oikeus päättää hänen kehoonsa kohdistuvasta peruuttamattomasta toimenpiteestä, joka uskonnollisin perustein tehtynä loukkaa lapsen uskonnonvapautta ja myös hänen päätösvaltaansa aikuisena. Jos ympärileikattu henkilö päättää aikuisena luopua uskonnostaan tai vaihtaa sitä, ei hän voi peruuttaa tehtyä leikkausta.
http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/7625-qymparileikkaus-on-vastoin-uskonnonvapauttaq

http://virhemarginaali.wordpress.com/2012/03/05/ymparileikkaus/

http://www.laakariliitto.fi/uutiset/kannanotot/ymparileikkaus.html

http://www.vihreamiesliike.fi/?p=179

http://naistenymparileikkaus.nettisivu.org/naisten-ymparileikkaus-mita-se-on/ymparileikkauksen-nelja-eri-tyyppia/

http://www.maailmankuvalehti.fi/kolumnit/10656

Ympärileikkausta ei pidä sallia uskonnollisin syin missään tapauksessa vaan sen yrittämistä, suunnittelua tai sen avustamisesta pitää rangaista kovimmalla mahdollisella tavalla. Itse pitäisin jopa järkevänä rankaista jo siihen yllyttämistä kovimmalla mahdollisella tavalla.

http://jukkatorikka.blogspot.fi/2012/05/uskonnonvapaus-ja-ymparileikkaus.html

http://jpoli.blogspot.fi/2012/05/rasanen-haluaa-kristillisen-heratyksen.html

http://finnsanity.blogspot.fi/2012/06/piispa-kayttaa-lapsiaan-aseena-sodassa.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti