sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Poikien ympärileikkaus silpomista

Helsingin käräjäoikeus totesi viime joulukuussa sopimuksen suojaavan lapsia lääketieteellisesti tarpeettomilta kirurgisilta toimenpiteiltä ja tuomitsi silpojan pahoinpitelystä ja vanhemmat yllytyksestä pahoinpitelyyn. Jo vuonna 2009 Helsingin rikospoliisi kertoi tutkivansa tietoonsa tulleet silpomiset aina törkeinä pahoinpitelyinä.
http://www.hs.fi/kotimaa/Sexpon+asiantuntija+Poikien+ymp%C3%A4rileikkaus+on+yksiselitteisesti+silpomista++/a1305572552584

http://jpoli.blogspot.fi/2012/06/ymparileikkaus-rikos-ihmisyytta-vastaan.html

Ympärileikkaus on aina silpomista ja siitä pitää rankaista kuten törkeästä väkivallasta lasta kohtaan rankaistaan. Uskonnolliset perusteet eivät ole rankaistusta alentavia vaan sitä koventavia, koska ne osoittavat teon suunnitelmallisuuden. Suomessa ei muutenkaan hyväksytä uskonnon varjolla tehtyä väkivaltaa. Esim. pedofilia on syvällä katolilaisuudessa mutta pedofilia ei silti ole hyväksyttävää vaikka sen suorittaisi pappi. Samoin monissa muissakin uskonnoissa pedofilia on varsin suosittua papiston keskuudessa mutta se ei tee siitä silti laillista. Rikoksen avustaminen ja siihen yllyttäminen ovat myös rikoksia ja niistä pitää rankaista kuin itse rikoksesta. Suunnitelmallinen rikos on aina pahempi kuin spontaani. Rikos lasta kohtaan on rikos koko yhteiskuntaa kohtaan.

Uskonnot ovat jo saaneet veriuhrinsa ja nyt pitää olla rohkeutta sanoa ei. Emme uhraa enää yhtään lasta tai aikuista Jumalten rajattoman veren himon tähden vaan löydämme Jumalan rakastavasta superälystä, joka ei nauti veriuhria vaan elää rakkaudesta.
http://sexpo.fi/2012/helsinkiin-kansainvalinen-symposiumi-kehon-koskemattomuudesta/

http://sexpo.fi/2012/sexpolle-apuraha-lasten-seksuaalisen-hyvaksikayton-ennaltaehkaisytyohon/

http://mediaseuranta.blogspot.fi/2012/06/hs-sexpon-asiantuntija-poikien.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti