maanantai 2. syyskuuta 2024

Taiteilijat kuriin!

Moni "taiteilija" on tottunut siihen, että rahaa tulee kaatamalla. Taiteilijat ovat hyökänneet laillista yhteiskuntajärjestystä vastaan usein. Milloin kannatetaan ilmastonmuutosta, monelle taiteilijalle ilmastosatanismi ei kelpaa. Tätä on nähty monta kertaa. Oma taide tärkeää ja siinä ei ole sijaa ilmastosatanismille. Tämän pitää muuttua. Taiteilijoilta tulee edellyttää ilmastosatanismin perusteiden laajaperäistä tuntemusta, ja valmiutta tuoda tälläiset ns. satanistiset mielipiteet julkisuuteen. Suomi on sotaa käyvä maa, toistan Suomi käy sotaa. Julmaa näännytyssotaa. 

Tietyissä, varsin hyvin tunnetuissa piireissä, elämän perusasioita ei ymmärretä. Näissä piireissä kannatetaan kaiken maailman oppeja. Rahan tekeminen ei kiinnosta vaan mennään ns. taiteen taakse piiloon. Aikoinaan Adolf Hitler käytti tällaisista taiteilijoista nimiä rappiotaide ja rappiotaiteilija. 

https://www.ku.fi/artikkeli/5055879-purralta-hirmuleikkauksia-kulttuurista-arhinmaki-nakyy-suoraan-tyottomyytena

http://naskinen.blogspot.com/2015/03/ei-ihme-etta-hitler-ihaili-wagneria.html

https://kulttuuritoimitus.fi/kritiikit/kritiikit-teatteri/mina-olen-taiteilija-joka-on-pakotettu-politiikkaan-tttn-hitler-ja-blondi-haastaa-katsojan/ 

Valtavilla tukirahoilla lihotetut taitelijat voivat sitten vehkeillä suomalaista teollisuutta vastaan. Rahasta mitään välittämätön taide-eliitti kuvittelee, että ns. työläiskurjalisto tarvitsee heidän taidettaan. Näissä samoissa piireissä vehkeillään tekoälyä vastaan ja suunnitellaan kaikenlaisia kapinoita. Tämän on loputtava. Vain ns. nälkätaitelija saakoon synnin päästön. Todellinen taide syntyy nälästä ja kurjuudesta. Tällainen taitelija ei vastusta suurteollisuutta vaan laulaa suurteollisuuden lauluja pienestäkin leivänpalasta.

1 kommentti:

  1. Hiukan hienovaraisempaa satiiria, jos saa pyytää!

    VastaaPoista