maanantai 9. syyskuuta 2024

EU:lla ei varaa ilmaston muutokseen

Euroopan johtajat ovat tulleet siihen tulokseen, että EU:lla ei ole varaa enää ilmashössötykseen.

"Eurooppa jäi sivuun internetin tuomasta digitaalisesta vallankumouksesta. Suurin osa EU:n ja USA:n välisestä tuottavuuskuilusta syntyy teknologia-alalla. Vain neljä maailman 50 suurimmasta teknologiayrityksestä on eurooppalaisia.

Tämän lisäksi työvoiman ennustetaan vähenevän lähes kahdella miljoonalla työntekijällä vuosittain vuoteen 2040 mennessä.

Draghin mukaan Eurooppa on eksistentiaalisen haasteen edessä.

”Jos emme pysty olemaan tuottavampia, meidän on pakko valita. Emme voi olla yhtä aikaa uusien teknologioiden edelläkävijä, ilmastonmuutoksen suunnannäyttäjä ja itsenäinen toimija maailmannäyttämöllä. Emme pysty rahoittamaan sosiaalista malliamme”, hän kirjoittaa raportissaan."

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/mario-draghi-eurooppa-tarvitsee-investointiohjelman-joka-on-suurempi-kuin-marshall-apu/4ca5ba5d-abf1-4413-80d0-6ae150c5f89a

EU ei pärjää tietotekniikassa eikä oikein missään muussakaan. Ainoastaan turismi vetää kunnolla. Euroopasta on tullut suuri ulkoilmamuseo, jota kiinalaiset käyvät naureskelemassa. Saksan autoteollisuus kituu ja kansa ostaa kiinalaista. Hyvät ihmiset viekää rahat ulos EU:sta, EU:ssa ette saa tuottoa vaan pellemäisen kansan pelleilyä.

Eurooppa pärjää vain jos kansa pakotetaan kovaan työhön. Raskaasti velkaantuneen euroopan pellejohtajien tulee laittaa kansa kovaan työhön. Niin kovaan, että kansa oppii köyhyyteen ja nälkään. Meillä ei ole varaa taistella tekoälyä vastaan vaan tekoäly tulee hyväksyä kaikissa sen muodoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti