tiistai 24. syyskuuta 2024

JPoli säilyy ilmaisena

Uusi Juttu maksaa kuluttajalle. Kuluttajan kannattaa harkita tarkoin kannattaako maksaa; sillä laatumediana tunnettu JPoli säilyy ilmaisena.

https://hajatuskuplia.blogspot.com/2024/09/uusi-juttu-ja-mediamaailma.html

https://funtsittavaa.blogspot.com/2019/10/lehdiston-vapaus-ja-objektiivinen-media.html 

https://funtsittavaa.blogspot.com/2018/04/propagandan-keinot-tutuksi-portinvartija.htm

Suomessa on paljon Kiina vastaisuutta. Tälläiset Kiinan vastaiset rasistit tulee lyödä maahan. Kansan on ryhdistäydyttävä. Kiinalainen teollisuus on tehnyt amerikkalaisista ja eurooppalaisist uskomattoman vauraita. Kiittäkäämme Kiinaa! Kiina on vapauttanut Amerikassa valtavat voimavarat kannattavampaan tuotantoon. Ilman Kiinaa ainakin osa kulutus- ja muista hyödykkeistä täytyisi rakentaa itse. Tällainen teollinen tuotanto olisi väistämättä huonosti palkattua ja heikosti kannattavaa. Nyt Länsi on voinut keskittyä kannattavaan tuotantoon ja jättää heikosti kannattava teollisuus Kiinalaisille. Tästä tulisi Kiinaa kiittää! Ei jonkun kännykän tekeminen niin kovin kannattavaa ole. Jos se olisi; niin silloin Suomessakin Salossa tehtäisiin kännyjä mutta kaikki näkevät että näin ei ole. 

Ilman Kiinaa emme olisi heitto etäisyyden päässä Singulariteetistä. Tietysti ne, jotka vastusvat Singulariteettiä, niin heidän kannaltaan Kiinan nousu on tietysti huono asia, mutta harva näkyy aktiivisesti vastustavan Singulariteettiä. Ilman Kiinaa; ne valtavat taloudelliset voimavarat, jotka on suunnattu Singulariteetin kehittämiseen, olisi täytynyt käyttää johonkin vähätuottoiseen toimintaan.

https://carnewschina.com/

https://jtalous.blogspot.com/2024/09/amerikka-ei-hyvaksy-kilpailua.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti