lauantai 21. syyskuuta 2024

Entinen Pentagon johtaja puhuu UFOista

“The amount of stigma and taboo that was placed on this topic for so long has really paralyzed the conversation,” the former U.S. Army Counterintelligence Special Agent — who served in Afghanistan and ran antiterrorism missions — told PEOPLE in 2021. “But these things are real. We don’t know what they are yet, but they are real, so we should probably take them seriously.”

https://people.com/ex-pentagon-official-discusses-government-hunt-ufos-exclusive-8712746

Pikkuhiljaa suurvaltojen tiedustelupalvelut kertovat UFOista.

Suomessakin vielä suurten medioiden taholta vaietaan pitkälti UFOista. Miksi? Eikö salailun voisi pikkuhiljaa lopettaa, koska ei salailusta enää ole juurikaan apua sillä asioista on jo julkisesti aika paljon materiaalia. Onko jonkun ihmisuskonnon virheellisen tiedon suojeleminen sen arvoista, että kansaa pidetään totuudesta pimennossa. Tällaisella valehtelulla ei oikein ajetaan mitään järkevää asiaa.

https://www.harpercollins.com/products/imminent-luis-elizondo?variant=42538152165410

 In a wide-ranging conversation, Elizondo discusses the revelations contained in the pages of his new book and why he believes that our government can no longer ignore what he says has the potential to become the greatest existential danger that humanity has ever faced.

https://people.com/ex-pentagon-official-discusses-government-hunt-ufos-exclusive-8712746 

https://ufos-scientificresearch.blogspot.com/2024/09/whats-new-in-elizondos-book.html 

Multisensooriset havainnot ovat aika vakuuttavia. Jos moni näkee ilmiön ja vielä erilaiset anturit eri paikoista havaitsevat ilmiön, niin ei sitä enää voi sillälailla tehdä tekemättömäksi, koska todistusaineistoa on niin paljon. Sinällään mielen sairaudet voivat luoda ihmiselle harhoja mutta jos erilaiset järjestelmät havaitsevat samat asiat niin kyllä tällaisen harhaisen havainnon mahdollisuudet ovat kokolailla pienet.

UFOista on pikkuhiljaa saatu enemmän tietoa viranomaistahoilta mutta paljon on vielä pimennossa. Olisi kyllä mukavaa saada jossain vaiheessa tietää koko totuus. 

Bingin mielipide asiasta:

Ufot, eli tunnistamattomat lentävät esineet, ovat olleet keskustelunaiheena jo vuosikymmeniä. Ufojen olemassaolosta on monia näkemyksiä:

  1. Tieteellinen näkökulma: Monet ufotutkijat ja tieteilijät pitävät ufoja mahdollisina, mutta he korostavat, että suurin osa havainnoista voidaan selittää luonnollisilla ilmiöillä tai ihmisen tekemillä esineillä1. Esimerkiksi Yhdysvaltain avaruushallinto NASA ja Pentagon ovat tutkineet ufohavaintoja, mutta useimmat havainnot ovat jääneet selittämättömiksi2.

  2. Harrastajien näkökulma: On olemassa ryhmiä ja yksilöitä, jotka uskovat vahvasti ufojen olevan älyllisten olentojen ohjaamia aluksia. Suomessa esimerkiksi Ufotutkijat ry saa vuosittain satoja ilmoituksia ufohavainnoista2.

  3. Kulttuurinen näkökulma: Ufot ovat myös osa populaarikulttuuria ja modernia mytologiaa. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita mysteereistä ja kertomuksista, jotka liittyvät ufoihin ja avaruusolentoihin2.

Vaikka tieteellistä näyttöä älyllisten olentojen vierailuista ei ole, ufojen tutkimus jatkuu ja kiinnostus aiheeseen säilyy vahvana.

Onko sinulla omia kokemuksia tai ajatuksia ufoista?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti