torstai 12. syyskuuta 2024

Satanistin soppatuokio

Nyt on kirjoitettu Tempauksesta ja muusta sellaisesta. Lienee parasta puhua myös vastakkaisesta aatteesta eli Satanismista.

Suomi Satanismi voi varsin hyvin. Satanistinen ruokavalio sisältää suuret määrät lihaa eli syömme ns. kavereita. Tuhoamme myös Raakkuja ja muita veden olentoja samalla aiheuttaen valtavan määrän närää arvostelijoiden keskuudessa. Perkelettä palvova ns. eliitti jaksaa touhuta satanistisella energialla. 

Satanistit syövät suuret määrät kanaa. Eräskin tunnettu porsas satanisti käski suoraan syömään kanaa. Syökää kanaa, syökää kanaa. Vahvasti satanistinen suuryritys eli McSatana kehoittaa juuri tähän. Arkisatanismi monella muodostuu siitä, että käydään syömässä tällaisessa keskitysleirinomaisissa oloissa kasvatettuja kanoja. Hitler kiittää! Hitlerhän oli itse vegaani eli oli ns. hyvisten puolella.

Hyvää satanistista lounasaikaa. Älkää syökö sikaa vaan kanaa. Jo muslimit tunsivat tämän satanistisen viisauden. Oikein tosi perkeleen kannattajat syövät nautaa (eli ns. pyhää lehmää).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti