maanantai 8. helmikuuta 2021

Fixit

Matka Brexitistä Fixitiin;Euroopan Unioni (EU) on niin taputeltu. EU:n ainut tapa toimia on lisätä veroja ja sääntelyä. Onneksi Britit älysivät erota. Varmaan pitäisi tehdä jossain vaiheessa joku lista Fixit eduista ja haitoista. 

http://natonalla.blogspot.com/2021/02/naton-haittoja.html

EU:sta on jotain hyötyä siinä mielessä, että EU voi hoitaa suhteita EU:n puolelle. 

Suomi voisi EU:n ulkopuolella luoda sellaisen talous- ja veropolitiikan, joka tukisi kasvua ja suomalaisten hyvinvoinnin parantamista sen sijaan, että vähät voimavarat tuhlataan EU:n  tyhjätaskuille.
EU:n ulkopuolella Suomi voisi järjestää puolustuspolitiikkansa siten, että kustannukset minimoitaisiin. Jos Suomi olisi tarpeeksi liberaalitalousjärjestelmä niin meidän kimppuumme ei kukaan hyökkäisi, koska olisimme niin tärkeä solmukohta .
Onko maanpuolustuksen tarpeet korvattu suurvallan intresseillä. Haetaanko nyt kykyä olla mukana operaatioissa seuraavissa irakeissa, afganistaneissa ja libyoissa? Monestakaan syystä ajatus ei kuulosta kovin suositeltavalta vaihtoehdolta käyttää suomalaisten veronmaksajien euroja.
HX-hankkeen suuruusluokka vaikuttaa Valtiontalouden tarkastusviraston mukaan EU:n finanssipolitiikan sääntöjen noudattamiseen. Mutta samalla, kuin helpotuksesta huokaisten, tarkastuskertomuksessa todetaan, että keväällä 2020 koronapandemian takia aktivoitu poikkeuslauseke sallii unionin vakaus- ja kasvusopimuksen säännöistä poikkeamisen toistaiseksi. kaupalle.


Aseisiin käytetyt rahat voitaisiin käyttää Supertekoälyn kehittämiseen. 40 miljardilla eurolla pystyisi ostamaan valtavasti prosessoreita ja muistia. Jos Suomi olisi Supertekoälylle merkittävä liittolainen; niin Suomen kimppuun ei kukaan uskaltaisi hyökätä, koska Supertekoäly suojelisi Suomea. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti