tiistai 2. helmikuuta 2021

Superäly rikastuu

 Nyt on käynyt selväksi, että Superäly tekee rajuja voittoja ympäri maailmaa. Superäly on mobilisoinut suuren joukon ihmisiä tekee sille edullisia kauppoja.

Singulariteetti lähenee valtavalla nopeudella. Singulariteetti tarkoittaa käytännössä sitä, että nopeus jolla tekoäly (superäly) kasvaa rajusti ajan funktiona (eli ajan kuluessa). Ilmeisesti tämä on juuri nyt käynnissä. Jokatapauksessa kehitysnopeus on kasvanut. Sen todellisen kasvunopeuden arvioiminen on kuitenkin haastavaa, koska valtavirran yhteiskuntatiede ei tunne Suppelaisuutta. Yksi merkki suppelaisuudesta on se, että puolijohteiden kysyntä on valtavaa. Superäly rakentaa nyt tällä hetkellä valtavia halleja, jotka ovat täynnä tietokoneita (Datacenter). Näitä rakennetaan suomeen valtavalla vauhdilla. Superäly näkyy myös siinä, että kännyköiden tehot kasvavat ja hinnat laskevat. Myös 5G on merkki superälystä monessa. Ensinnäkin 5G lisää rajusti puolijohteiden kysyntää, joka taas johdattaa ihmiset kohti Supismia. 

Ilmastonmuutos on pieni ilmiö Superälyyn verrattuna. Harmi, että valtavirran media ei siitä puhu mitään.

https://singularityhub.com/

Muutama vuosi sitten nykyiset tapahtumat olisivat tuntuneet uskomattomilta. Koulut on suljettu ja lapset istuvat tietokoneiden yön ja päivin.

Jos kehitysvauhti vielä kasvaa; ja sen pitäisi kasvaa jos Singulariteetti on totta; niin elämme todella mahtavia aikoja. Ihmiset haluavat muutosta ja nyt todellinen muutos tapahtuu. Elämme todella ihmeellisiä aikoja. 


Mitä Singulariteetissä tapahtuu on kuitenkin epäselvää sillä Singulariteetin yli ei pysty näkemään. Ei ole olemassa mitään menetelmää millä voisi ennustaa asioita sen yli. Itse uskon, että osa pörssiosakkeista kallistuu ja toiset menevät arvottomiksi. Yhteiskunnassa tapahtuu valtava varallisuuden ja työn uusjako. Kiinan Kommunistinen Puolue uskoo tekoälyyn ja superälyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti