keskiviikko 10. helmikuuta 2021

Sinimusta Liike

Koen, että tällä hetkellä Suomen poliittiselta kentältä puuttuu puolue, joka kyseenalaistaisi liberaalin ihmiskuvan ja ne liberaalidemokraattiseen järjestelmään sisäänrakennetut ihanteet, joiden mukaan yhteiskunnan ainoa tehtävä on tarjota sen alaisuudessa eläville ihmisille mahdollisimman vaivaton, taloudellisesti yltäkylläinen ja helppo elämä. Meidän mielestämme näiden taloudellisten mittareiden sijasta yhteiskuntaa tulisi arvioida lähtökohtaisesti sen perusteella, kuinka suomalainen se on ja mitkä päätökset edesauttavat kyseisen suomalaisuuden säilymistä.

https://www.kansalainen.fi/sinimustan-liikkeen-kuru-haluamme-kollektivistiset-nationalistiset-ja-traditionalistiset-nakokulmat-osaksi-suomen-poliittista-jarjestelmaa/

Suomeen perustetaan uusi puolue: Sinumusta Liike (SNL). Suomalaiseen puoluekenttään mahtuu monenlaista yrittäjää ja on rikkaus, että on erilaisia puolueita eri ohjelmilla. Amerikkalaisilla on vain kaksi puoluetta; suomalaisilla on monta. Uuden puolueen tie on kuitenkin väistämättä kivinen. Pienpuolue ei saa puoluetukea; siitä saa vain eduskuntapuolue. Piraatit ovat osoittaneet kuinka kivinen pienpuolueen tie on. 

https://www.piraattipuolue.fi/

Itsekin olen äänestänyt Piraatteja. Myös Liike Nyt yrittää Hjalliksen johdolla mutta huonolta näyttää.

https://liikenyt.fi/

Puolueiden kasvu vie aikaa. Jos nyt aloittaa menee ainakin 20-40 vuotta ennekuin on mahdollista olla edes keskisuuri puolue. Vanhoilla puolueilla on iso etumatka. 

Politiikka on politiikkaa. 

http://sossumedia.blogspot.com/2021/01/timo-soini-ei-ole-somessa.html

JPolissa ei juurikaan kirjoiteta ihan pienistä puolueista; pitäisi olla vähintää eduskuntapuolue. Suomessa päätöksenteko on keskitettyä ja todellisuudessa kaikki valta on hallituspuolueilla ja niissäkin käytännössä hallituspuolueella eli Sanna Marinilla (SDP).

http://jpoli.blogspot.com/2021/02/natsit.html

https://www.kansalainen.fi/perussuomalaiset-kristillisdemokraatit-ja-liike-nyt-jattivat-valikysymyksen-suomen-osallistumisesta-eun-elpymispakettiin/

https://markkusiira.blogspot.com/2021/02/sinimustat-ja-kommunistit-toisiaan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti