sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Some ja kunnallisvaalit

 Tulevissa kunnallisvaaleissa (2021) sosiaalinen media tulee jyräämään. Timo Soini ei ole sossumedisssa. Ilman sosiaalista mediaa ei enää tässä vaiheessa voi kampanjoida. Tapahtumamarkkinoinnilla  (eli kahvi- ja pullateltalla) ei enää Korona aikana pärjää. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää Internet markkinointi. Missään nimessä rahoja ei kannata käyttää tehottomaan printtimainontaan vaan suoraan sinne missä äänestäjät ovat eli Internettiin. 

https://kuntavaalit-tampere.blogspot.com/

Kannattaa Googlettaa hyviä ehdokkaita omalta paikkakunnalta. Näin saa jonkinlaisen käsityksen ehdokkaista. 

http://vahvavaikuttaja.blogspot.com/2021/01/hyvaa-ehdokasta-2021-leo-lexa-heiskanen.html

Vaalikoneilla kannattaa etsiä sopivan tuntuisia ehdokkaita ja siten parhaiden Internet sivut kannattaa katso ja sitten valita parhaalta vaikuttava.

https://takku.net/article.php/20210208165006131

Harvalta lienee mennyt ohi, että Donald Trumpin tueksi järjestettyjen valtaisien mielenosoitusten seurauksena pienempi joukko mielenosoittajia valtasi Yhdysvaltain kongressirakennuksen Capitolin.

Monet ruotsalaiset poliitikot ovat tapahtuman jälkeen ilmaisseet Yhdysvaltain establishmentille symbolisen tukensa. Keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lööf väitti, että Trump yllytti kannattajansa rynnäköimään rakennukseen, ja myös pääministeri Stefan Löfven on syyttänyt tapahtuneesta Trumpia. Tämä siitä huolimatta, että Trump kehotti kannattajiaan rauhallisuuteen.

https://sarastuslehti.com/2021/01/10/eliitin-naytelty-jarkyttyneisyys-on-naurettavaa/

http://jpoli.blogspot.com/2021/02/trump-vapautui-virkasyytteista.html

http://jpoli.blogspot.com/2021/02/sinimusta-liike.html

http://jukkatarkka.blogspot.com/2021/02/narsismin-riemuvoitto-senaaatissa.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti