torstai 26. heinäkuuta 2012

Eurouskovaisuus

Eurouskovaisuus on kovan luokan uskonto, joka vaatii valtavia uhrauksia alttarille. Alttarille ylipapit vievät euroopan kansat, pelkästään neitsyet eivät enää riitä vaan uhrattaviksi kelpaavat kaikki aina vauvasta vaariin.
http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/112354-soininvaara-ja-keisarin-uudet-vaatteet
Onko luvattu euroura tulevassa, savuavassa Nato-Euro-Rooman imperiumissa kaiken moraalisen ja loogisen ajattelun syövyttävä himo, kaiken poliittisen vastuuvapauden kova ydin?
Että Suomi on tuhottava, jotta Suomi voisi osoittaa samaa verta vuotavaa ja kerjäävää uhrautumisalttiutta kuin talvisodassa ja jatkosodassa naatsi-Saksan eurogermania-aatteelle?
http://finnsanity.blogspot.fi/2012/07/katainen-ja-kansanedustajien.html

http://intrigoori.blogspot.fi/2012/07/liian-paljon-rahaa.html

http://jpoli.blogspot.fi/2012/07/euro-tuhon-tiella.html

http://jpoli.blogspot.fi/2012/07/eu-johtajat-vievat-kansat-helvettiin.html

Itse en uskonut, että tilanne menee näin pitkälle jo näin nopeasti, mutta vaikka se näyttikin jo siltä etenkin tuntien eurooppalaisten pipopäiden tavat. Europipot ovat pelanneet pelin sinällään hienosti, koska mitään (helppoa) ulospääsyä ei enää ole. Kaikki tiet vievät nyt Helvettiin ja hyvä niin. Suomen kansan kohtalo lienee Helvetissä sinetöity.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=4521

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4532

Suomen ja koko euroopan johdossa on paljon maanpettureita ja erilaisia sabotöörejä ja vieraiden valtojen agentteja, osa tietämättään - osa vallan hyvin tietäen tekojensa seuraukset - osa ahneuttaan (fantasioidun palkinnon toivossa) - osa pelkästä hölmöydestään.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich--EU.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti