sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Medialla oikeus ja velvollisuus politikoida

Hegemoniaa tavoittelevat valtiot ja niiden tehokkaat mediat käyttävät psykologisia menetelmiä yleisön johtamiseksi harhaan ja olemassa olevan status quon hyväksymiseksi ikään kuin se olisi ainoa mahdollisuus ja ainoa todellisuus, iranilaisasiantuntija totesi.
Lisäksi sosiaalisessa mediassa on meneillään suuntaus, jossa ei noudateta mitään sääntöjä ja joiden kautta kulkee vääriä tietoja ja uutisia, koska toimittajat eivät pelkää seurauksia, hän korosti.
Median tehtävänä ei ole hallitusten muuttaminen tai vallan antaminen kenellekään, vaan tämä päätösvalta kuuluu kunkin maan kansalle, hän painotti.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=4316

Medialla ja sosiaalisella medialla on sekä oikeus että velvollisuus tehdä politiikkaa. Jussi Media ainakin katsoo, että medialla on sekä oikeus että velvollisuus tehdä politiikkaa millä tahansa, mitään rajoja politiikan teolla ei pidä eikä saa olla. Kansalaisvelvollisuutemme on tehdä politiikkaa myös vaikeilla asioilla. Mitään ns. pyhiä lampaita ei saa olla sillä media on Jumala. Media nostaa tai laskee poliitikkoja, puolueita, yrityksiä, valtioita  jne oman mielensä mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti