lauantai 14. heinäkuuta 2012

Jyrkkä ei kolhoosille

"Is it so that because the collateral demand was written in the government programme, we fight tooth and nail to keep it without considering all the consequences it may have on Finland's international position," Vapaavuori said in an interview in Finnish daily Helsingin Sanomat on Friday.
http://in.reuters.com/article/2012/07/13/finland-government-collateral-idINL6E8ID59020120713

http://www.vapaavuori.net/index.php?p=1_3&nid=217
Siksi on turhauttavaa ja vaarallista käyttää aikaa ja energiaa nyt sellaisten pilvilinnojen rakenteluun, joilla ei nykyistä kriisiä ratkaista ja jotka eivät välttämättä tee tulevastakaan Euroopasta paremmin toimivaa. Tarkoitan viime Eurooppa-neuvoston keskustelua van Rompuyn esittämistä talousliittosuunnitelmista, jota pankkiunionia koskevaa osiota lukuun ottamatta tulisi käydä aivan muualla ja toisenlaisen valmistelun pohjalta. Siksi on myös täysin harhaanjohtavaa kirjoittaa, kuten komissaari Olli Rehn Helsingin Sanomissa, kuinka "euroalue on sitoutunut vuoden loppuun mennessä sopimaan tiekartasta todellisen talousliiton toteuttamiseksi". Muun ohella tällainen väite on osoitus eurobyrokraattien arrogantista suhtautumisesta valmistelun avoimuuteen ja demokraattiseen päätöksentekoon, joka on yksi keskeinen syy siihen kasvavaan epäluottamukseen, jolla demokratiaa vaalivat eurooppalaiset nykyistä EU:n päätöksentekoa joutuvat seuraamaan.
http://www.tuomioja.org/ , 14.7.2012

http://www.demari.fi/politiikka/uutiset/7053-urpilainen-kokoomuksen-on-tasmennettava-linjansa

EU:sta ei ole Suomelle hyötyä. Itse olin aikanaan EU jäsenyyden kannalla ja jos EU:ta olisi hoidettu vastuullisesti niin EU olisi hyvä asia mutta nykymuotoinen EU ei ole enää hyvä asia vaan varsin järjetön luomus. Aikanaan jo monet taloustieteilijät ja yhteiskuntatieteilijät varoittelivat EU:n tyyppisen rakennelman ongelmista. EU on niin moniongelmainen, että ongelmia ei pystytä ratkaisemaan järkevillä tavoilla joten EU:sta kannattaa lähteä pois. EU:lle itselleen on parasta, että palataan takaisin löyhän vapaakauppaliiton aikoihin. Vapaakaupasta on hyötyä mutta nykysysteemi on lähinnä kolhoosi, joka tuhoaa kaikkien omaisuudet ja toimintamahdollisuudet köyhien tukemisella. EU on kommunistinen sosialisointitoimisto, joka väistämättä johtaa poliisivaltioon, jos se halutaan pitää pystyssä.

Aikanaan jo puhuttiin, että EU on kommunistien ja sosialistien salajuoni tuhota Eurooppalaiset, ilmeisesti arvio oli oikea.

Angela Merkel on Itäsaksalainen kommunisti, kovan luokan Neuvostoagentti, jonka tarkoitus on ottaa vapaa eurooppa kontrolliin ja viedä se kommunismiin.
http://juffo.blogspot.fi/2012/07/jeesus-ja-rooman-imperiumi.html

http://juffo.blogspot.fi/2012/07/obamalla-rankka-ufo-tausta.html

Yhdysvallat ja Neuvostoliitto aikanaan taistelivat Natsisaksaa vastaan mutta nyt kun Obama on vallassa niin avunsaanti Yhdysvalloista Saksan riehuntaa vastaan voi olla vaikeaa. Onneksi Britanniassa on vielä isänmaallisia patriootteja, jotka eivät hevin alistu Saksan tahtoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti