sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Suomi irti EU:sta

Eurooppa on uppoava laiva, josta pitää irrota mahdollisimman nopeasti keinolla millä hyvänsä. Nyt kansan pitää kerätä voimansa ja pakottaa hallitus irrottamaan Suomi EU:sta. Monessa mielessä tilanne on kriittinen ja nyt ei pidä laskea irrottamisen kustannuksia, koska Eurooppa uppoaa joka tapauksessa. EU:n ulkopuolella voimme saada talouden rajuun kasvuun irtisanomalla yksipuolisesti kaikki ympäristösopimukset. Ympäristösopimusten irtisanominen tuo talouteen taas kasvupotentiaalia.

Suomen hallituksen pitää välittömästi neuvotella YYA-sopimuksen saattamisesta voimaan ja pyytää Venäjältä suojelua Saksan kanssa liitossa olevia vastaan. Suomen pitää vaatia myös Yhdysvalloilta suojelua sillä perusteella, että Saksa on Hitlerin Saksan perillinen. Merkel pitää juridisesti rinnastaa Hitleriiin ja silloin meillä ei ole mitään velvollisuuksia EU:ta kohtaan, koska Pariisin rauhansopimus turvaa Suomen position tässä tilanteessa. Emme voi enää olla missään yhteistyössä fasistien kanssa. 

Yhdysvalloista lienee saatavissa tukea sillä perusteella, että Merkel on Saksalainen ja Hitlerin toimet muistetaaan Yhdysvalloissa. 

Merkel pyrkii tekemään Palatsivallankaappauksen. Tälläisestä ei ole sovittu ja Suomen ei tule alistua Saksan pyrkimyksiin vaan etsiä turvaa akselivaltoja vastaan toisessa maailmansodassa sotineista maista eli Venäjästä ja Yhdysvalloista. 
http://juffo.blogspot.fi/2012/07/profetia-venajan-hyokkayksesta.html

http://jpoli.blogspot.fi/2012/07/kataista-savustetaan-eroamaan.html

http://jpoli.blogspot.fi/2012/06/soini-ennustaa-sisallissotaa.html

Suomelle ei ole enää mitään hyötyä EU:sta, koska pärjäämme paremmin ulkopuolella. Jos emme ole EU:ssa voimme käydä vapaasti kauppaa muiden kanssa ilman EU:n aiheuttamia ongelmia. Saamme kaiken tarvittavan teknologian halvemmalla Kiinasta, ja energian Venäjältä. Meidän ei tarvitse noudattaa EU:n ympäristölainsäädäntöä ja jo pelkästään se tuo miljardien eurojen säästöt vuodessa. Samoin turhia maita ei enää tarvitse tukea ja koko yhteiskuntapolitiikka voidaan optimoida paremmin Suomen kansallisiin etuihin sopivaksi. Suomi voi hankkia vapaasti sähköä Venäjältä EU:n ulkopuolelta ja saamme myös ydinvoimalat pilkkahintaan Venäjältä ja meidän ei tarvitse kysellä mitään lupia Brysselistä eikä mistään muualtakaan. Jos hyväksymme Venäjän turvatakeet, jotka Putin todennäköisesti myöntää tarvittaessa, myöskään Amerikkalaiset eivät tule hillumaan tänne. Stephen Eloppikin voidaan heittää takaisin Kanadaan.

Nyt kansalta pyydetään tahtoa toimia Suomen kansallisten etujen mukaisesti.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/07/sotaa-pukkaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti