maanantai 23. heinäkuuta 2012

Terroristeilla ei ihmisoikeuksia

Uu­sia so­dan­käyn­nin vä­li­nei­tä on kui­ten­kin otet­tu käyt­töön niin no­peas­ti, et­tä nii­hin liit­ty­vis­tä va­ka­vis­ta on­gel­mis­ta on kes­kus­tel­tu jul­ki­ses­ti vas­ta jäl­ki­kä­teen. On mer­kil­le pan­ta­vaa, et­tei Yh­dys­val­lat vie­lä­kään vi­ral­li­ses­ti tun­nus­ta te­ke­vän­sä mie­hit­tä­mät­tö­miä il­mais­ku­ja, vaik­ka tie­to­ja uu­sis­ta is­kuis­ta tu­lee jat­ku­vas­ti.
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/Kaukotappaminen+haastaa+Yhdysvaltain+moraalia/a1342927766550

Helsingin Sanomat on kovin huolissaan tappamisen moraalista. Itse pidän rehellisiä ihmisiä halventavana, jos terroristeille annetaan ihmisoikeudet. Terroristit ovat tiensä valinneet ja vapailla yhteiskunnilla on oikeus puolustautua terrorismia vastaan. Vapailla yhteiskunnilla ei ole mitään velvollisuutta vaarantaa omia kansalaisiaan (sotilaita) terroristien pysäyttämisessä. Itse asiassa vapailla kansakunnilla on velvollisuus suojella omia sotilaitaan kaikilta uhilta. Nykyään on mahdollista siirtää vaarat robottisotilaiden kannettavaksi.

Terroristien paapominen pitäisi lopettaa, koska terroristit ovat vaarallisia. Ainut oikeudellinen ongelma on kuka on terroristi. Tällä hetkellä terroristi käsitettä ei tarvitse laajentaa kovinkaan laajaksi mutta voi tulla päivä jolloin sitä joudutaan laajentamaan. Itse pidän terroristeina vähintään aseellisia iskuja suunnittelevia ja niitä tukevia, Tukemista voi olla monenlaista, osa suoraa - osa vähemmän. Moraalinen tukikin on myös tukemista. Siitä perspektiivistä nähtynä Hesarin kirjoitus on ainakin terrorismia legitimoivaa tekstiä.

Terroristeja ei tule paapoa antamalla kuva, että terroristeilla olisi oikeus oikeudenkäyntiin. Oikeus oikeudenkäyntiin on vain vapailla ihmisillä ei orjilla. Aatteen orja on myös orja, ja koska terrorismi on aate; on sen kannattaja siis orja joka ei ansaitse oikeudenkäyntiä.

Samaa logiikka voi soveltaa muuallekin. Jo Raamatussa hyvin selvästi opastetaan, että vapaiden ihmisten ei tarvitse auttaa Saatanan palvojia, koska he ovat valinneet tiensä. Eri asia on jos he oikeasti haluavat luopua Saatanasta (eli Terrorismista). Myös eurouskovaisten toiminnassa on samaa aatteen paloa. He palvovat epäjumalaa (eli Euroa, Eurooppaa, Rauhaa). Epäjumalaa palvomalla ei kukaan pelastu, eikä epäjumalan palvojia kohtaan tarvitse tuntea samalla lailla lähimmäisenrakkautta, koska he eivät tosiasiallisesti ole lähimmäisiä vaan Satanisteja. Jumala on Rakkaus eli uskovilla ei ole mitään pelättävää, jolloin he ei eivät tarvitse maallista pelastajaa.
http://www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/369747/Suomalaistaustainen+leimattiin+itsemurhapommittajaksi

HUOM! Tekstissä ei Satanisteilla tarkoitettu filosofisia Satanisteja vaan Raamatullisessa mielessä Saatanan palvontaa.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=4501

http://thomastaussi.blogspot.fi/2012/07/ayn-rand-kapitalismista.html

http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2012/07/17/pankkijatti-hsbcn-kulttuuri-on-ollut-lapitunkevan-saastunut-pitkan-aikaa/201233667/12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti