maanantai 16. heinäkuuta 2012

Soininvaaran sosialistinen eurooppa

Eurooppa on jo nyt varsinainen kolhoosi mutta Osmo Soininvaara haluaa sosialisoida lisää.
http://www.soininvaara.fi/2012/07/15/euroopan-tulevaisuus-ja-solidaarisuuden-rajat/

Itse en näe euroopalla muuta tietä kuin joko tiivistyvä EU, joka kehittyy kohti poliisivaltiota. Toinen vaihtoehto on, että EU hajaantuu takaisin kauppaliitoksi. Suomelle ja muulle euroopalle edullisinta olisi hajaantuminen. Eurofanaatikoille ja monille euroidealisteille järkevät toimet ovat mahdottomia. Heille kauppaliitto olisi häpeällistä taantumista vaikka hajautuva EU pystyisi todellisuudessa toimivaan paremmin ilman pakkoa ja poliisivaltiota.

Myös Yhdysvallat on kriisissä ja kehittymässä kohti poliisivaltiota. EU voi kehittyä samalla lailla. Monet pitävät vahvaa keskushallintoa, joka toimisi itsevaltaisesti järkevänä kehityskulkuna. Aikanaan Neuvostoliitto (NL) yritti pitää Neuvostoimperiumin kasassa poliisivaltiollisin ottein. Tulokset olivat huonot ja loivat vankileirien saariston. Vankileirien EU ei ole mitenkään järkevä kehityskulku vaan nyt pitäisi olla rohkeutta valita vapaampi kehityskulku ilman liiallista ingegrointia.
"Valvontavaltio häälyy kaikkien sellaisten hyökkäysten yllä, jotka saattaisivat uhata sen valtaa. Se ei ainoastaan hääly, se läpäisee, se tunkeutuu ja se tappaa, se on valvontavaltion olemassa olon syy, ja se tekee kaiken minkä tekee, tarkoituksella. Joten on tärkeää ymmärtää, mikä valvontavaltio on, kuinka se toimii, ja kuinka sen voi haastaa, kuinka sitä voi estää... on absoluuttisen oleellista mille tahansa merkitykselliselle aktivismille kehittää strategioita ja taktiikoita, joilla haastaa valtion - ja korporaatioiden - valta," alustaa Greenwald.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4394

http://juffo.blogspot.fi/2012/07/jeesus-ja-rooman-imperiumi.html

Järjetön solidaarisuus on lähinnä mielisairautta eikä mitenkään ihailtavaa.
http://thomastaussi.blogspot.fi/2012/07/superyksilot-kohauttavat.html
Mitä vauraat maat hyötyisivät solidaarisesta Euroopasta? Vahva Eurooppa on myös vauraiden eurooppalaisten maiden etu, sillä pienten protektionististen kansallisvaltioiden Eurooppa olisi kovin heikko ulospäin.
http://www.soininvaara.fi/2012/07/15/euroopan-tulevaisuus-ja-solidaarisuuden-rajat/

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4377


Osmo Soininvaaran logiikka ihannoi voimaa ja suuruutta. Hajaantuva, vapaa ja joustava eurooppa loisi vaurautta siten, että yhteiskunnalliset normit ja tavat eivät rajoittaisi innovaatioita ja uuden teknologian luontia ja käyttöönottoa. Nykyjärjestelmä tuhoaa kaiken mahdollisuuden yrittäjiltä ja teknologisteilta luoda vaurautta ja hyvinvointia.

Etelä-Euroopan maat ovat olleet hyvin huonoja tietotekniikan hyödyntämisessä ja se lienee niiden kriisin perimmäinen syy. Muutenkin tulevaisuuden maailma ei enää ole ihmisen maailma vaan tekoälyn. Pian 2020 jälkeen tietokoneiden kyvykkyys ylittää monella alueella ihmisen ja ennen vuotta 2030 ihminen ei enää kykene kilpailemaan tekoälyn kanssa monessakaan älyllisessä toiminnossa.
http://pelitvehkeetjavisiot.blogspot.fi/2012/07/oi-aikoja-ouya-jolla-hardkernel.html

Valmistautuminen ihmisen jälkeiseen aikaa pitäisi aloittaa nyt.
http://www.lausti.com/articles/society/sosialismi.html
”Uskomatonta kyllä, juuri tällä tavalla [talouskriisien avulla] Euroopan unionia on kehitetty kohti keskitetyn sosialistista ylikansallista liittovaltiota. Jatkuvasti toistuvia kriisejä on käytetty poliittisesti tarkoituksenmukaisina välineinä ja keppihevosina tällaiseen päämäärään päätymisen vauhdittamiseksi. Tämänkin asiantuntijat lausuvat nyt selvästi julki…”
http://www.patmos.fi/blogi/?entityId=398

http://sosialistit.org/?p=428

http://liberalismi.net/wiki/Sosialismi

http://sosialismi.net/blog/2012/05/07/siirtyminen-2000-luvun-sosialismiin-euroopan-unionissa/

Sosialismin etenemistä tuskin pystytään enää pysäyttämään, koska sekä Yhdysvallat että EU ovat jo varsin pitkällä siinä.
http://punavihreakeskustelu.blogspot.fi/2012/07/marxilainen-rahateoria-sauli-niiniston.html

Presidentti Sauli Niinistön (kommunisti) ehdotus rahan painamisesta sosialisoisi varsin tehokkaasti yksityisten rahavarat.
http://punavihreakeskustelu.blogspot.fi/2012/07/uskomattoman-vastuuton-esitys.html

http://tummasavelhymnissamme.blogspot.fi/2012/07/etela-euroopan-pankeille-suoraa.html

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2012/07/sosialistinen-markkinatalous.html

http://nokialainen.blogspot.fi/2012/06/koenigin-profeetallinen-analyysi.html

http://juhamolari.blogspot.fi/2012/05/saksan-poliisin-massiiviset-pidatykset.html

http://milttonfriidman.blogspot.fi/2012/05/sosialistit-ajavat-euroopan.html

http://dissidentti.blogspot.fi/2012/01/sosialistit-herasivat-horroksesta.html

http://mikaellith.blogspot.fi/2012/07/populismin-aattellinen-sisalto.html

http://www.thepropheticyears.com/wordpress/koenigs-perspectives-on-bible-prophecy-and-world-issues-may-2012.html

Itse kannata globaalia vapaakauppa sillä se luo tehokkaimmin hyvinvointia. Kannatan myös monopolien vastaista toimintaa. Pääasiassa uskon, että hajautetut järjestelmät toimivat pidemmän päällä paremmin kuin hyvin keskitetyt.
http://jpoli.blogspot.fi/2011/11/humanistit-katkeria-tyottomyydestaan.html

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti