lauantai 11. elokuuta 2012

Eurohelvetti

Euroopan menestys on taistelun arvoinen. Suomen menestystarina on kulkenut käsi kädessä Euroopan menestyksen kanssa ja karmeimmat kärsimykset on maassamme koettu silloin, kun Eurooppa on ollut kaaoksessa. Suomalainen hyvinvointivaltio ei tänä päivänä ole elinkelpoinen ilman vahvaa Eurooppaa, ilman Euroopan markkinoita, ilman euroa tai pääomien ja ihmisten vapaata liikkumista. Suomalaisten kannattaa tehdä ja antaa kaikkensa, jotta Eurooppa nousisi takaisin jaloilleen.

Julkidemari Jungner vaatii Suomen pelastavan euroopan ja euron.
http://sdpwatch.blogspot.fi/2011/12/jungner-kritiikki-turhaa.html

Jungner edustaa nykytyöläisyyttä ja SDP:n tulevaisuutta.
http://naskinen.blogspot.fi/2012/05/mikael-jungnerista-tehtava.html

http://nimismies.puheenvuoro.uusisuomi.fi/113609-mikael-jungner-kansalaiskeskustelee

http://taidetussari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/113686-jungner-kunniavelkaa-maksamassa

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10842643

http://markkinat-politiikka-media.blogspot.fi/2012/08/iltalehden-parhaat-blogit-ja-bloggaajat.html

http://tuuritapio.blogspot.fi/2012/08/meilla-suomalaisilla-on-suuri-kunnia.html

Suomalainen veteraani maksaa euroopalle kunniavelkaa ja suomalainen koululainen maksaa samaa velkaa hengittäessään homekoulunsa homeista ilmaa.
Joskus kauan sitten äänestin vasemmistoliittoa. Useimmissa vaaleissa olen äänestänyt sosiaalidemokraatteja, muutaman kerran vihreitä. Välillä olen äänestänyt tyhjääkin. Viime vuosituhannen vaihteessa harkitsin liittymistä SDP:hen, mutta sitten tajusin, ettei SDP edusta niitä asioita, hienoja asioita, joita väittää edustavansa.
http://antiaikalainen.blogspot.fi/2012/08/mika-se-on-ihminen.html

Maksamme velkaa, maksamme velkaa. Velkoja Espanjan, Kreikan ja Italian. Maksamme ilmastovelkaa...
http://tuuritapio.blogspot.fi/2012/08/mikaan-ei-ole-suomalaista-ei-edes.html

Tällä hetkellä euroopan eteläinen eliitti miettii kuumeisesti, että voisiko jähmeät suomalaiset parantaa lisäämällä maahanmuuttoa roimasti. Jos Suomeen vaikka tuotaisiin pari miljoonaa somalia ja vaikka 5 miljoonaa Afgaania, niin muuttuisiko änkkyränkkä Suomi meneväksi somaliaksi tai muodikkaaksi Kabuliksi. Kansa vaihtoon ja pikimmiten...
Urheat somaleiden hiihtosissit löivät vihollisen talvisodassa, joka oli tietenkin sotahullujen supisuomalaisten aloittama, mutta somalit hyvänhyvyyttään taistelivat suomalaisten puolella ja lopulta Stalin myöntyi armollisesti rauhaan somaleiden neuvottelutaitojen ansiosta.
http://tuuritapio.blogspot.fi/2012/08/mikaan-ei-ole-suomalaista-ei-edes.html

http://tuuritapio.blogspot.fi/2012/08/meilla-suomalaisilla-on-suuri-kunnia.html
”Yhden maan eroamisesta mahdollisesti seuraava dominoefekti voisi ajaa Euroopan talouden, ehkä koko maailmantalouden kaaokseen. Taloudellinen kaaos taas laskee aina turvallisuustasoa. Euroopassa käytyjä sotia on edeltänyt usein taloudellinen epävarmuus.”
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/puolustusministeri-carl-haglund-euroalueen-hajoaminen-uhkaa-turvallisuutta

Kriisi ei ole vielä edes iskenyt ja sisällissota tulee vasta 10 vuoden päästä eli joskus 2018-2025. Kriisin täytyy muhia.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti