torstai 23. elokuuta 2012

Siionisti (Sionisti) ei ole kansanryhmä

Siionismi (sionismi) on poliittinen käsite eikä viittaa suoranaisesti mihinkään kansanryhmään. Siionisti voi olla juutalainen mutta tosiasiallisesti juutalainen ei välttämättä ole siionisti eikä siionisti ole juutalainen. Näin ollen siionisti käsitteellä ei voi myöskään tehdä viharikosta, koska siionisti ei ole kansa eikä kansanryhmä.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=9&id=4745

http://suomisanakirja.fi/siionisti
Myös juutalais/Juutalais käsitteet ovat ongelmallisia teoreettisesti, koska juutalaiskäsitettä joskus käytetään tarkoittamaan valkoista, joka ei tunnusta tiettyjä kristinuskon teoreettisia käsitteitä. Erityisesti keskiajalla monet eurooppalaiset "tiedemiehet", matemaatikot ja muut maagikot siirtyivät juutalaisiksi kristittyjen harjoittaman vainon takia. Juutalaiseksi siirtyi myös paljon pankkitoiminnasta pitäviä, koska Jeesus ei tykännyt rahan lainaajista. Uhkapeliteoreetikoista (matematiikka) oli myös paljon, jotka siirtyivät juutalaisuuteen.

Erityisesti tulee kiinnittää huomiota siihen, että Jussi Media on pitkälti juutalainen media, koska Jussi Media perustuu syvälliseen juutalaisuuteen.
Lopuksi Biden vielä ylisti syviä suhteitaan Israelin poliitikkoihin ja pitkään historiaan toimiessaan juutalaisvaltion kanssa. "Haluan teidän kaikkien ymmärtävän, ettei tarvitse olla juutalainen ollakseen siionisti," hän sanoi.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=3585

Itse olen juutalaisesta kulttuurista ja uskonnosta syvällisesti perillä oleva Vosseli ja annan mielelläni lausunnon oikeudelle käsitteiden tarkasta merkityksestä.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/08/paavi-ja-moskovan-patriarkka-tapaavat.html

Jussi Mediassa työskentelee myös useita Islamin ja Katolisen uskonnon asiantuntijoita ja olemme uskonasioissa Suomen johtava media.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/08/jeesus-ja-panssarivaunu.html

Tiedämme taivaallisista asioista paljon monelta eri kantilta aina ufoihin asti.
http://juffo.blogspot.fi/2012/08/ufojen-ulkomuodosta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti