perjantai 15. maaliskuuta 2024

Katkerat naiset

Suomi on täynnä katkeria ihmsiä. Erityisesti nuoret naiset ovat katkeroituneet yhteiskunan. Viherpropaganda ei leviä riittävästi, on toivottomuuden tunteita. Erityisesti nuoret naiset, jotka ovat käyneet sotilaspalveluksen ovat vaarallisia yhteiskuntarauhalle. Nuorissa naisissa viriävä kiinnostui aseisiin pitäisi herättää.

Kouluiskua suunnitellut, tiistaina kiinni otettu ja perjantaina vangittu 23-vuotias nainen opiskelee Vaasan yliopistossa. Hän on ilmoittautunut poissa olevaksi kuluvaksi lukuvuodeksi.
https://yle.fi/a/74-20079400

JPolin ammattitaitoiset journalistit seuraavat ns. kouluampumisten valmistelua. Tiedämme varmasti, että Suomessa tällä hetkellä valmistellaan useita vastaavia kouluampumisia. Yleisesti suunnittelivat ovat juuri nuoria naisia. Miehet ovat sen verran laiskoja ettei heistä ole tällaiseen toimintaan. Pojilla aika kuluu Fortiniten parissa. Samalla nuorilla naisella ei ole tällaisia tukiverkostoja todellisten pelureiden parissa. 

Aseella ja patruunoilla varustautunut nainen oli suunnitellut toteuttavansa iskun vaasalaisessa oppilaitoksessa. Poliisi ei kuitenkaan ole kertonut tarkemmin, mistä oppilaitoksesta oli kyse.

 https://yle.fi/a/74-20079400

Tällakin hetkellä Suomessa suunniteltaan useita, jopa kymmeniä kouluiskuja. Osa iskuista kohdistuu myös muualle. Emme tutkimusten tässä vaiheessa voi kertoa tietojamme mutta olemme valmiit kertomaan viranomaisille asioista niiden oikeilla nimillä.

2 kommenttia:

  1. Katkeruutta on ilmassa. Sota iskee päälle eikä rahaa enää riitä ilmastonsuojeluun. Tosiat jyräävät.

    VastaaPoista
  2. Justiinsa joo. Juuri Suomessahan akoilla on erityisen paljon syytä tuntea katkeruutta. Tuskin missään muussa maassa naissukukuntaa hyysätään niinkuin täällä - mikä alkaa jo peruskoulusta. Korkeakoulujen opiskelupaikoista valtaosa alkaa olla naisilla. Palkkatasa-arvo on ihan okei, kun otetaan huomioon opiskelun suuntautuminen ja tehdyt työtunnit. Jokaisella on oikeus opiskella alaa, mikä kiinnostaa ja mihin rahkeet riittävät. Ei naisia kukaan pakota esimerkiksi hoiva-alan opintoihin. Ei asevelvollisuutta eikä mitään vastaavaa. Pennut voi työntää jo imeväisiässä päivähoitoon, jos uran luominen on tärkeää. No, eihän niitä kirurgi-juristi-huippu-urheilijamiehiä valitettavasti riitä jokaiselle, mutta se on jossain määrin koulutuskolikon toinen puoli. Että kyllä katkeruuteen on nokko syitä!

    VastaaPoista