maanantai 4. maaliskuuta 2024

Telia ei kotimainen yritys

Telia valehtelee väittämällä olevansa kotimainen 5G toimija. Telia on kuitenkin pääasiassa ulkomaisessa omistuksessa. Älä usko Telian valheita.

Percentage per country
Shareholding per country    Percent of all shares/votes
Sweden                                        64.4
US                                                12.2
Finland                                       8.9
Others                                        14.5

Ylläolevasta taulukosta näkyy, että Telian omistuksesta vain alle 9% on suomalaisissa käsissä. Valheella on lyhyet jäljet. Me JPolissa suosittelemme ottamaan halvimman vaihtoehdon. Telia ei yleensä ole halvin vaan kallein. Eikä se yleensä ole nopeinkaan vaan yleensä hitain. Mieti! Miksi kukaan toitottaisi kotimaisuudesta jos olisi ketun häntä kainalossa. Ei rehellinen suomalainen kehu suomalaisuudellaan vaan nöyrä ja hiljaa.

Itse suosittelen DNA:ta. Oma käsitykseni on, että DNA on paras ja halvin. MOI! taitaa olla kaikista halvin.

https://www.moi.fi/hinnasto/

Kenenkään ei kannata ottaa Teliaa sillä perusteella, että se käyttää Nokia laitteistoa infrastruktuurissaan. Kaikkien kannattaa tarkasti miettiä mistä se paras teknologiaa tulee. Se tulee Kiinasta. Kiinan teknologisen ylivoiman takia Länsivallat pyrkivät boikotoimaan sitä. Ei Länsi Kiinalaisen teknologian kimppuun, jos ei Kiinalainen tavara olisi laadultaan ja hinnaltaan parasta. Parasta a-luokkaa. Ei mitään pelleteknologiaa. 

Kiinassa on 5G kännyjä enemmän 

https://www.wolframalpha.com/input?i=population+eu+usa

Kiinassa on 5G älypuhelimia enemmän kuin USA:ssa ja EU:ssa väkeä yhteensä. Repikää siitä Suomi juntit! Hävetkää! Afrikasta pitäisi muuttaa Suomeen yli satamiljoonaa nigerialaista, että Suomi pärjäisi näissä peleissä. Satamiljoonaa! Toistan 100 000 000! Ja te kehtaatte kutsua itseänne kännykansaksi! Valetta kaikki! Puhdasta valetta!

1 kommentti: