maanantai 25. maaliskuuta 2024

Patriootit etnoja

Etno nationalistit kuvittelevat olevansa vallassa vaikka todellisuudessa he eivät ole.

Tärkeimmät periaatteeni ovat kansa, perhe ja traditio. Uskon siihen, että me olemme erillinen etninen ryhmä, ja että meidän tulisi nähdä toisemme laajennetun perheen jäseninä. Meidän tulee kehittää samanlainen sisäryhmäpreferenssi kuin muilla etnisillä ryhmillä on ja pyrkiä työskentelemään kollektiivisen olemassaolomme varmistamiseksi. Näen tämän tapahtuvan niin makro -kuin mikrotasollakin, alkaen perheestä ja paikallisyhteisöstä. Meidän tulee pyrkiä elämään kuten esi-isämme tekivät ja varmistaa se, että me emme taistele ainoastaan kansamme, vaan myös moraalisemman ja säädyllisemmän maailman puolesta, joka hylkii mädättävän, hedonistisen ja materialistisen nykyhetken. Uskon myös, että meidän täytyy ylistää luonnonmukaista elämäntapaa, ja lopettaa kauniin ympäristömme tuhoaminen. Tämä tarkoittaa paluuta elämäntyyliin, jossa elämme tasapainossa ympäristömme kanssa, ja jossa suojelemme Euroopan alkuperäistä eläinkantaa.

https://blogit.kansalainen.fi/awakening-iii-haastattelussa-mark-collett/

Etnot kuvittelevat olevansa valtaporukkaa. He ovat täysin harhaisia kuvitelmissaan. No, onneksi hallusinaatioitta on hyvä olla. Jaxsuhaleja sinne! 

Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei ole moniakaan asiallisia vaihtoehtoja kansallisella tasolla, mitä tulee parlamentaariseen politiikkaan. Maassamme on lukuisia kansallismielisiä pienpuolueita, jotka toimivat paikallisella tasolla, sekä suurempia liberaalinationalistisia puolueita, jotka toimivat kansallisella tasolla.  Sanomme aina kannattajillemme, että heidän kannattaa äänestää ketä tahansa valtavirran ulkopuolista ehdokasta, joka kannattaa maahanmuuton pysäyttämistä – ja jos yhtäkään sopivaa ehdokasta tai puoluetta ei löydy, neuvomme heitä kirjoittamaan äänestyslipukkeeseensa protestiviestin.

https://blogit.kansalainen.fi/awakening-iii-haastattelussa-mark-collett/ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti