lauantai 16. maaliskuuta 2024

Naiset radikalisoituvat

Punaviherpiperrykseen ja Elokapina liikkeseen pettyneet nuoret naiset suunnittelevat ympäri Suomea iskuja kouluihin ja muihin julkisiin tiloihin. Nuorille naisille on koulussa luvattu paljon. Monet ovat uskoneet propagandaan. He ovat pettyneitä ja radikalisoituneita naisia. Mitä voidaan tehdä asian eteen? Ei mitään, he eivät ole niitä Nokia ja Pisa nuoria mitä kuviteltiin Suomessa. He ovat sairaita. 

Naisille on annettu liikaa valtiota. Jo Mohammed (Islam) varoitti tästä. Jos naisille annetaan valta, niin kuin Suomessa on tapahtunut. Seuraukset ovat katastrofaalisia. Nuoret naiset eivät syödä (Bulimia ja anoreksia). He karttavat lihaa, joka vahvistaa. He syövät ruokaa, jossa ei ole mitään tarvittavia ravintoaineita. Miten tällaiseen tilanteeseen on päädytty? Kommentteihin voi alle kirjoittaa omia ajatuksiaan.


1 kommentti:

  1. Mitenkö? Hyväuskoisilla kuvitelmilla, että naisten keskimääräinen älyllinen kapasiteetti on saamaa tasoa kuin miesten vastaava. Eihän se ole. He elävät tunteidensa tai hormoniensa kautta ja varassa. Ei tarvitse kuin kuunnella sivusta mistä aiheista ja millä tavalla naiset keskustelevat keskenään, varsinkin kun luulevat, ettei miehiä ole kuulolla. No näkyyhän se siitäkin, minkälaisia kirjoituksia nk naistenlehdet ovat täynnään. Eikähän niitä suollettaisi ja lehtiä myytäisi, jos naiset eivät niitä lukisi.

    VastaaPoista