lauantai 2. maaliskuuta 2024

Saaatana on luova hahmo

Saatana on tuhoavana voima samalla luova olento. Luotu pitää aina tuhota välillä, että tulee tilaa uudelle.

Kertaamalla tapahtuneita hirvittävyyksiä ilta illan jälkeen televisiossa saksalaiset itse asiassa tekevät itselleen saman karhunpalveluksen, johon muukin maailma lankeaa. Natsidokumentit ovat tv-ohjelmista suosituimpia. Ne ovat tosiasiassa eräänlaista saatananpalvontaa, pahuuden palvontaa, jolla alitajunnan hallintaa tavoitellaan. Kauhuefektien kertaaminen toimii etäännyttävänä mekanismina, joka vain vahvistaa illuusiota siitä, että se mitä ruudulla tapahtuu ei sijoitu omien korvien väliin, vaan on tuolla jossain muualla, menneisyydessä, kaukana.

https://alkonkassalla.blogspot.com/2024/03/akateemikkojen-apinahakki.html

Itse tykkään katsella internetistä natsidokumenttejä. Niitä on paljon mm. Youtubessa, YLE:kin on jonkin verran. Hitler oli aikanaan kova touhuamaan. Natsidokumentit ovat mukavaa katsottaa. Se on varsin mukavaa katsottaa, kun Hitlerin joukot marssivat. Mukavaa. Harmitonta viihdettä. 

Ihmisen tapaan toimia kuuluu sota. Sotaa käydään ja tullaan käymään hamaan ikuisuuteen asti. En jaksa uskoa, että nykyisen kaltainen rauhan aika kestäsii. Nythän on sitten kuitenkin suhteellisen rauhallista vaikka Ukrainassa soditaankin. Ihmiset tykkäävät sotimisesta. Monelle poliitikolle sota tarjoaa uran, joka ei olisi muuten mahdollista. Suomikin käy sotaa NATO:n nimissä. Miehiä lähtee rintamalle. Tällähetkellä vapaaehtoisina mutta tulevaisuudessa todennäköisesti pakolla. Sodassa ihmiset kastetaan luotisateella, mikäs sen mukavampaa.

Sotaa pidetään laajoissa kansalaispiireissä hyvänä asiana. Nykyään nuoret naiset kärsivät anoreksiasta. Sota parantaa tällaiset taudit. Kun ei ruuassa juurikaan ole vaihtoehtoa ja sitä ei ole saatavilla ylenmäärin. Tällaiset anoreksiat paranevat, tapahtuu ihmeparantumisia. Yhtäkkiä entinen anorektikko ja vegetaristi syö lihaan, ja se maistuu hyvältä. Todellisessa sodassa loppuu ihmisoikeuksista, ihmiset vain miten selvitä tykistökeskityksestä. Moraali paranee. Pienet asiat eivät enää ahdista. Ihmiset pystyvät uskomattomiin urotekoihin. Nuoret sotilaat juoksevat kuin jänikset konekiväärituloksen alla räjäyttämään bunkkerit. 

Vatsaan haavoittuneet sotilaat, joilla on suolet ulkona. Naureskelevat vain ja kiristävät vyötä. He myös, että kyllä suolet sisällä kun on kunnon vyö. Tätä on todellinen sota, huumoria ja urotekoja. Sitten aikanaan kun tulee rauha. Yleensä näissä sodissa on kuitenkin jossain solmittu rauha. Rauha voi olla aika pitkäkin. Kuten nyt on ollut Länsimassa rauha toisen maailmansodan jälkeen. Rauha on kuitenkin herkkä ja kun sodan omaehtoisesti kokeneet kuolevat vanhuuteen, niin silloin nuorison parissa tulee taas tarve uroteoille. Näitä urotekoja harjoitellaan ja nyt Fortnitessä ja muissa nuorison suosimissa sosiaalipelimedioissa. Urotekoja harjoitellaan! Nuoret tottuvat sotaan! Ja se on hyvä, sillä sota on ikuista. Todellisille sotureille on varattu Valhassa pitopöytä ja jossa on tarjolla kaikenlaisia herkkuja.

Todelliset taistelijat kerääntyvät Valhallaan kuolemansa jälkeen. Odin kerää heidät taisteluun Ragnarökkiin. Hollywood tulee tekemään uroteoista ikuisesti pyöriviä elokuvia. Peleissä nämä sankariteot tulevat elämään ikuisesti.

http://valhallamusicblog.blogspot.com/

https://elokuvantaikaa.blogspot.com/p/viikingit-valhalla-vikings-valhalla-2022.html 

http://the-cod-blog.blogspot.com/

https://www.kotimaa.fi/blogit/saatanan-synty-antiikista-kristinuskoon/ 

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/CERNin_suuri_hadronitArmAytin_hindujumala_Shiva_Saatana_ja_luku_666.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti