torstai 25. maaliskuuta 2021

Korona valheet

 Onko Korona satua vai totta? Valtamedia on vakuuttunut että Korona on tosi ja syyllistää vaihtoehtomediaa siitä, että se muka valehtelee Koronasta. 

Isänmaallisissa piireissä Koronaa usein pidetään satuna ja ns. globalistien salajuonena. 

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/03/pandemiaa-ei-ole.html

Jotkut jakavat Suomen poliittiset voimat suvakkeihin ja rajakkeihin. Suvakit yleensä uskovat viralliseen propagandaan Koronasta. Rajakit monasti kyseenalaistavat. Rajakit näkevät Koronan tapana kiristää valvontaa ja tehdä ns. väestönvaihtoehto geneettisesti ylivertaiseen maahanmuuttajaväestöön. Valtavirtamedia nähdään isänmaallisissa piireissä Satanistisena salaliittona.

Ja nyt sitten ulkonaliikkumiskiellon kohdalla näytti politiikka tunkeneen vielä rajummin Marinin hallituksen pöytiin. Ensin Marin ilmoitti tiistaina, että ”tämän päivän jälkeen on oltava näkemys siitä, että täyttyvätkö edellytykset liikkumisrajoituksille ja edetäänkö asian kanssa”. Se oli pelkkä uhkaus lopulta sillä noin ei pääministeri eikä hallituskaan toiminut. Nyt julkisuuteen onkin kerrottu erilaisista jopa lehmänkaupoista ja reunaehdoista eri puolueiden toimesta sille, että ne ulkonaliikkumiskieltoja suostuisivat tukemaan. Oliko rokotusjärjestyssekoilu myös tällainen? Mutta ainakin Vasemmistoliitto oli kuulemma vaatinut vahvistuksen sille, että missään tilanteessa koronakriisin aikana ei enää nykyinen hallitus tule tekemään koulujen etäopetukseen siirtomääräyksiä. Raju lupaus ja vaatimus hallitukselle, sillä emmehän me todellakaan tiedä mitä tässä vielä tapahtuu ja millaisia muuntoviruksia rajan yli vielä tulee kevään, kesän ja syksyn aikana? Vai tuleeko? Mutta tämä lupaus oli osaltaan sitten antanut hallituksen toimille toimittajien tietojen mukaan Vasemmistoliiton tuen. Ja kun muistamme, että vielä tiistaina vasemmistoliiton riveistä todettiin, että ”välttämättömyyden vaade koville lisärajoituksille ei täyttyisi”, niin nyt pitää kysyä, että mitä ihmettä koronatilanteessa tapahtui yhdessä yössä, että nyt täyttyisikin?

https://timoheinonen.fi/politisoiko-marinin-hallitus-itse-koronahoidon-juuri-ratkaisevalla-hetkella-hallituspuolueet-eripuraisia-ja-kauppaakayvia/

http://ylewatch.blogspot.com/2021/03/onko-epaisanmaallisilla-solutettu-supo.html

Suomessa on kuitenkin vielä pieniryhmiä isänmaallisia (todellisia Patriotteja), jotka pyrkivät pysäyttämään ns. Satanistisen eliitin. 

Yhdysvaltojen presidentti Biden on antanut virkaantulonsa jälkeen kaksi julkisuuteen kerrottua pommituskäskyä. Ne on tehty Syyriassa ja Irakissa. Lisäksi ”rauhanpresidentti” on uhkaillut Venäjää, sanonut virkaveljeään Putinia tappajaksi ja uhannut kaikkia Itämeren kaasuputken rahoittajia ja rakentajia veret seisauttavilla talouspakotteilla.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/raunolintunen/onko-eurooppa-pian-tulessa/

Myös Yhdysvalloissa isänmaallinen vähemmistö pyrkii varautumaan tilanten pahenemiseen ostamalla aseita minkä kerkiää. Automaattiaseilla pyritään suojelemaan omaa henkeä tilanteessa, jossa viranomaiset ottavat käskynsä suoraan Satanisteilla. 

Onko Suomen tilanne parempi vai pahempi kuin Yhdysvaltojen jää nähtäväksi. Joutuuko kansa seuraamaan Vihtori Kosolan jalanjälkijä?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vihtori_Kosola

Jokatapauksessa tilanne on hirveä. Vanhukset ja muut pelkäävät. He pelkäävät viimeistä ns. piikkiä. Onko tämä piikin tarkoitus eliminoida suurin osa väestöstä? Kansa pelkää.

https://koronarealistit.com/rokoteasiantuntija-kokeelliset-koronarokotteet-ovat-aiheuttamassa-peruuttamattoman-katastrofin/

Tälläkin hetkellä SUPOn erikoisjoukot pyrkivät hiljentäään pienen isänmaallisen vähemmistön äänen, joka tuo julki rokotteet vaarat. Kiinaa ja Venäjää haukutaan vaikka todelliset  uhat ovat muualla. 

https://www.rt.com/usa/519097-charlottesville-mayor-xrated-poem/

https://fort-russ.com/2020/04/robert-f-kennedy-jr-exposes-bill-gates-vaccine-dictatorship-plan-cites-gates-twisted-messiah-complex/

https://mvlehti.net/2021/03/25/valtamedian-romahdus-ilman-trumpia-pudotus-jopa-45-prosenttia/

http://jpoli.blogspot.com/2021/03/astra-zeneca.html

http://jpoli.blogspot.com/2021/03/vaesto-vaihdetaan.html

https://versoja2.blogspot.com/2019/07/pekka-torvisen-vaestonvaihtojuttu.html

https://www.partisaani.com/columns/2021/02/04/vaestonvaihto-salaliittoteoriaa-vai-todellisuutta/

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2021/03/mahtavatkohan-vihreat-ymmartaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti