torstai 4. maaliskuuta 2021

Taistelu rokotteista

Pienillä valtioilla kuten Israel on helppo hommata rokotteita koko kansalle, koska määrät ovat pienet. Isoilla valtioilla tarvittavat rokoetemäärät ovat valtavia. Suomessakin  tarvitaa 11 miljoonaa annosta jos rokotetaan kaksi kertaa. 

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007841528.html

Regius-lääketieteen professori Oxford yliopistolta, Sir John Bell on paljastanut, että Covid-rokotus aiheuttaa enemmän viruksen mutaatioita, mikä vaatii uusia rokotteita loputtomasti. Kysyin arvostetulta virologilta, oliko Oxfordin professori oikeassa, ja minulle kerrottiin:

Kyllä, Covid-rokotus aiheuttaa lisää ja lisää mutaatioita.

Variantteja on jo useita, ja Etelä-Afrikan hallitus on ilmoittanut, että sen ostama rokote ei tehoa Etelä-Afrikan Covid-kantaa vastaan. Lisäksi koronarokotteille ei ole tehty pitkäkestoisia testejä, ja rokotuksiin liittyy monia vakavia reaktioita – ja yli 1000 kuolemaa. Jotkut tutkijat ovat huolissaan siitä, että joidenkin koronarokotteiden aiemmin ihmisiin testaamattomalla mRNA-tekniikalla on haitallisia vaikutuksia immuunijärjestelmään, ja se johtaa yleiseen kuolleisuuden kasvuun. Miten tahansa katsomme asiaa, lennämme ainakin osittain sokeana. Miksi näin, kun on paljon parempia tapoja edetä?

https://avoin.media/2021/03/04/covid-pandemia-on-seuraus-siita-etta-terveysviranomaiset-estavat-tehokkaan-hoidon/

Tähän asti Suomessa on koronan kanssa selvitty mutta kun virus mutatoituu tilanne voi heikentyä todella nopeasti. Korona on edennyt niinkuin sen on ajateltu JPolissa etenevän eli ei mitään uutta auringonalla. Korona on sillä lailla rationaalinen toimija, että se etenee heti kun sille annetaan mahdollisuus. Suuri ihmisjoukko pienellä alueella on Koronalle edullinen. Ihmiskunta vaan on hölmöyttään nostanut väkiluvun niin valtavan korkeaksi. Oikea väkilu maailmalle olisi alle 500 miljoonaa ihmistä. Tälläinen määrä voisi elää hyvin. Jokaiselle riittäisi pieni pala hyvää maata, jota voisi sitten viljellä hengensä pitimiksi: muutama kana, sika, lehmä, kameli, kissa jne.

Nykytilanne on karmea, ihmiset pitää ahtaa pieniin taloihin, jossa he sairastuvat helpolla. Voitaisiin käyttää helppoja teknologioita kuten kivihiiltä. Kaikkia raaka-aineita riittäisi kaikille ja elintaso olisi korkea kun vaalittaisiin ja edelleen kehitettäisiin teknologioita eteenpäin.

http://jukkatarkka.blogspot.com/2021/03/torjutaanko-vaaraa-vai-luetaanko-lakia.html

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2021/02/rokote-tepsii-vain-annettuna.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti