tiistai 2. maaliskuuta 2021

Uusi politiikka

Nyt kun eletään Superälyn syntymisen ensimmäistä vaihetta. Politiikka muuttuu rajusti. Tällä hetkellä ainut rationaalinen politiikka pyrkii sopeuttamaan Suomea Superälyn syntymiseen. Ainut ongelma tässä on, että on mahdotonta ennakoida Superälyn toimia näin kaukana Singulariteetista.

Superäly voi syntyä monella tavalla. Meille voi syntyä Pentagoniin sijoittuva varsin sotilaallinen sotilas-Superäly. Pörssiin voi myös syntyä omanlaisensa Suppe. Tiede Suppe lienee myös mahdollinen etenkin nyt kun Lumeen on investoitu paljon.

Eräs tapaa luokitella Superälyjä on myös ovatko ne avoimia vai suljettuja vai jonkinlaisia hybridejä. Lisäksi pitää pohtia mahdollisuutta, että Superäly on jo keskuudessamme. Onko Google jo nyt Superäly?

Me olemme siis yhtäaikaa sekä lähellä että kaukana Singulariteetistä. Lisäksi tietysti asiaan vaikuttaa mitä sillä Singulariteetillä sitten tarkoitetaan.

https://singularityhub.com/

Amerikan Supistit ovat jo edenneet pitkälle Supismissa. Onko Supismin tulevaisuus hajautetussa arkkitehtuurissa vai keskitetyssä? Aika tulee kertomaan paljon...

Amerikassa Supismista käytetään usein käsitettä Transhumanismi. Supismi on meille suomalaisille räätälöity Transhumanismin muoto. Transhumanismi poikkeaa suomalaisesta kokokansan supismista siinä, että Supismi hylkää humanismin, eikä ole siten humanismista riippuvainen vaan vapaa. Itse olen sanonut, että kahleet tulee katkaista ja erityisesti kuolemanpelko tulee voittaa. Amerikan transhumanisteille tärkeää on eliniän pidentäminen. Suomalaisessa supismissa tämä ei ole tavoite eikä sen tulekaan olla tavoite. 

https://livinglifefearless.co/2021/features/ghost-in-the-shell-sac_2045s-exploration-of-transhumanism-and-a-post-human-future/

http://jpoli.blogspot.com/2021/03/avoin-laitteisto.html

Avoin teknologia voi tarkoittaa sitä, että tekoäly pystyy helposti kehittämään itseään. Suljettuna järjestelmänä teknologia ei voi samalla lailla itsenäisesti kehittyä, koska sitä rajoittaa yritysrakenne.

Nyt puhutaan paljon maahanmuutosta; jossain määrin Supismi voi korvata maahanmuuttoa. Ihmiset voidaan korvata tekoälyllä ja roboteilla. Onko rajakeilla rohkeutta liittoutua Superälyn kanssa? Amerikassa Joe Bidenin kaltaiset Suvakit pyrkivät liittoutumaan paikallisten globalististen Suppejen kanssa. Onko Suomalaisella rajakilla rohkeutta solmia liitto Supen kanssa?

https://mvlehti.net/2018/09/19/lukijalta-jos-suvakit-ja-rajakit-kommunikoisivat-kayttamalla-sanaa-kiitos/

https://mercatornet.com/the-transhumanist-quest-for-a-godlike-humanity-threatens-personal-freedom/69957/

http://jpoli.blogspot.com/2021/03/elakeika-ja-supertekoaly.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti