lauantai 15. kesäkuuta 2024

Avoin kirje Patriooteille

Suomen kansa on nyt hallituksen taholta ajettu tilanteeseen missä todellinen Patriootti joutuu kysymään itseltään millä puolella seisoo. Aikanaan Neuvosto-Venäjä (eli kansansuussa Neukkala) tarjosi Suomelle todellista itsenäisyyttä. Neuvostoliiton raja ei vuotanut kuten nyt ns. Länsirajat vuotavat. Neuvostoliitosta ei koskaan tullut afrikkalaisia, jotka olisivat asettautuneet Suomeen. Neuvostoliitto kunnioitti Suomen rajoja. Niitä jopa vartioitiin Suomalaisten puolesta. Puhuttiin ns. rautaesiripusta. Se piti.

Aikanaan ns. Lännessä arvosteltiin Neuvostoliiton kovia rajoja. Raja ei vuotanut vaan sitten valvottiin mitä tarkimmin Neuvostoliiton taholta. Nyt Länsirajat vuotavat ja ilmeisesti, jos ei rajuihin korjaaviin toimiin ryhdytä, niin raja tulee vuotamaan sellaisella tavalla mitä Suomen kansa ei ole koskaan aikaisemmin nähnyt. Sitä ei pysäytä edes divisioonallinen kylmähermoisia tarkka-ampujia. 

Minulta on moni Patriootti kysynys:"Mitä voitaisiin tehdä?", ja vastaus aina sama. Nyt on aika pistää pystyyn maanlaajuiset taistelujoukot. Nämä joukot tulee aseistaa riittävällä tavalla, ja ennenkaikkea kansan tulee olla valmis käyttämään aseita. Epäröinti tässä tilanteessa maksaa hengen ja kansan tulevaisuuden.

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2024/06/eraan-suvakin-riemu.html 

Tälläiset taistelujoukot tuskin kykenevät pysäyttämään maahanmuuttoa, mutta ja iso mutta, nämä toimet ehkä kykenevät ostamaan aikaa. Ei paljoa, mutta ehkä ja taas iso ehkä, riittävästi, että valtion hallinto saadaan vaihdettua. Nämä muutokset ovat niin suuria, ja vaativia, että niitä tuskin kyetään rauhanaikana toteuttamaan. Yhdysvalloissa voidaan saada aikaan paljon, jos ja vain jos, Donald Trumpista saadaan Presidentti. Presidentti Donald Trump luultavasti joutuu taistelemaan Amerikan, ja samalla puolesta pettureita vastaan.

Patriootit laittakaa tämä viesti jakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti