maanantai 3. kesäkuuta 2024

Myyräntyötä EU:n tuhoamiseksi

Juuri nämä diktaattorit pelkäävät demokratiaa ja mikä pahinta, he vihaavat Euroopan unionia ja tekevät kaikkensa murentaakseen sen sisältä päin. Unionin sisällä on voimia, jotka tekevät myyräntyötä. Kukaan ei enää vaadi eroa EU:sta eikä eurosta nyt, kun on nähty, miten suurta haittaa brexit on tehnyt Britannialle. Mutta Unkarin pääministeri ja Kremlin agentti Viktor Orbán on sanonut ääneen, että hänen päämääränsä on valloittaa Bryssel.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helena-petaiston-kolumni-eurooppa-yritetaan-murentaa-sisalta-kasin-jokaisen-suomalaisaikuisen-on-tehtava-nyt-ratkaiseva-paatos/8950726#gs.ab0e2c 

Nyt on suomalaisten ryhdistäydyttävä. Suomen kansan etu lienee se, että EU rampautetaan tai mahdollisesti jopa tuhotaan. Nyt on aika ryhdistäytyä ja äänestää suomalaisten etua ajavia voimia. Yleensä tälläiset suomalaisten etujen ajajat tunnistaa siitä, että valtamedia pyrkii pysäyttämään heidät. Olkaa tarkkana ja lyökää EU:lle luuta kurkkuun. Suomalainen sotilas on siitä omalaatuinen, että hän oikein nauttii kovista paikoista. Löydään yhdessä luuta kurkkuun.  

Isketään EU rikki. Yhdessä meissä on voimaa!

Juttelin taannoin eräänkin veteraanin kanssa. Hän totesi kylmästi mutta asiallisesti, että jos marsalkka Mannerheim olisi tiennyt sen mihin Suomi EU:ssa joutuu olisi hän taistellut Neuvostoliiton riveissä. Sillä vain Neuvostoliiton turvaama Suomi voi olla itsenäinen Suomi. Otetaan Suomi takaisin. Metri metriltä, euro sentiltä.

http://rayhablogi.blogspot.com/2019/09/miksi-eu-ero.html

http://punatukan.blogspot.com/2018/04/sisainen-kello.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti