torstai 25. helmikuuta 2021

Korona - loputon kriisi

Korona ilmeisesti mutatoituu nopeammin kuin sitä kyetään torjumaan. Tämä kriisi voi jatkua vaikka kuinka kauan ja siten on edesvastuutonta puhua, että asiat muuttuisivat parinviikon sululla. Tämä tilanne voi kestää vaikka kuinka kauan ja tilanne voi vielä pahentua huomattavasti. Täytyy muistaa, että mitä enemmän taudinkantajia on nii sitä enemmän on myös mahdollisuuksia mutaatioille. Tilanne on toivoton.

Nuoriso pelkää ilmastonmuutosta mutta todellinen tappaja niin kuin aina ennenkin ovat erilaiset taudit. Aikanaan amerikan alkuperäisväestö kuoli tauteihin ja nyt sama kohtalo odottaa Länkkäreitä. Länkkärit ovat ajaneet itsensä loukkuun. Kissa pitää hiiriä tarkasti silmällä ja iskee heti kun silmä välttää.

Monet väsyvät koronakriisiin mutta mitään lepopaikkaa ei ole. Valtiovalta on itse ajanut ihmiset ahtaalle. Aikanaan olisi pitänyt valmistautua kun vielä oli voimia jäljellä. Joudutaanko pakkoteurastuksiin, kuten ns. Zombie skenaariossa kansaa on valmisteltu, vai onko valtiolla vielä keinoja jäljellä. Hallitus joutuu taistelemaan lähitulevaisuudessa yhä hirveämpi tauteja vastaan. 

Todennäköisesti kuntavaalit joudutaan sirtämään ja siirtämään yhä uudestaan. Sama koskee valtiollisia vaaleja. Tällöin Suomi ajautuu pikkuhiljaa diktatuuriin ja Sanna Marinista tulee Suomen diktaattori. Pienet ryhmät urheita kansalaisia tulevat taistelemaan demokration puolesta mutta valtiovalta tulee murskaamaan kapinan raa'asti keinoja kaihtamatta. 

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/vaalien-siirtaminen-ensimmainen-askel-diktatuuriin/

Vapaa Suomen kansa tulee valmistautumaan taisteluun NATO joukoilla vahvistettua Valtiovaltaa vastaan. 

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/01/median-vallankumous-kansalaiset-astuvat.html

http://kirjamieli.blogspot.com/2012/10/george-orwell-elainten-vallankumous.html

EU pyrkinee pysäyttämään vallankumoukselliset ryhmät mahdollisimman aikaisessa vaiheessa mutta kansa tietää, että sitä sumutettu. Ympäri EU:ta (tai EY:tä) pienet vallankumoukselliset ryhmät "vehkeilevät" vapauden puolesta, mutta valtiovalta on valmis rajuihinkin otteisiin vallankumouksen pysäyttämiseen. Kansa laulaa vapaudesta. Joudutaanko Internet sulkemaan ja palaamaan takaisin perinnemedian johtamaan maailmaan. 

https://ulkopolitist.fi/2021/02/25/aalto-yliopiston-ja-the-ulkopolitistin-yhteinen-luentosarja-paneutuu-trollauksen-geopolitiikkaan/

Valtiovalta pyrkii leimaamaan kaiken kritiikin ns. trollaukseksi ja tällä pyritään rajoittamaan sananvapautta rajusti.

https://www.kansalainen.fi/eu-komissio-varoittaa-maahantulorajoitukset-poistettava-ja-vapaa-liikkuvuus-sallittava/

Tilanne on vaikea ja vaikeammaksi se tulee muuttumaan. Aikanaan kansalle tarjottiin Neuvostokommunismia mutta se ei kelvannut. Nyt nähtävät toimet tulevat näyttämään, että Neuvostokommunismi olisi ollut helpompi tie kansalle. 

https://www.verdelehti.fi/2021/02/24/hoitoala-ajautuu-kriisiin/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti