sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Korona tilanne vaikeutuu

 Kuten on jo JPolissa aikaisemmin kirjoitettu Korona rokotetta täytyy aina ottaa uudestaan mutaatioiden takia. Koronasta tuskin päästään lähiaikoina eroon vaan siitä tulee jatkuva piina. korona muuntuu ja tulee aina muuntumaan yllättävästi. Tilanne on lyhyesti sanottuna karmea ja samalla toivoton. 

Tarvitaan radikaaleja uusia lääkkeitä, että korona saadaan edes auttavasti kuriin. Kansaa käy sääliksi. Ruumispinot kasvavat nopeasti ja kansan mieliala romahtaa. Luottamus poliittisiin johtajiin on mennyt. Sanna Marinista tulee jälleen kaupan kassa. Demarit pelkäävät romahdusta ja sitä, että Persut vievät koko potin.

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4449114-markus-jantti-pandemian-jalkeinen-talous-ja-sosiaalipolitiikka

Vapalahden mukaan tämänhetkiset, useat tutkimustiedot viittaavat siihen, että virusmuunnos aiheuttaa jopa kolmanneksen enemmän kuolemia kuin alkuperäinen koronavirus. Syynä tähän on se, että virusmuunnos aiheuttaa enemmän tartuntoja ja siten myös enemmän kuolintapauksia. Virusmuunnos on myös muutenkin ”ilmeisesti” tappavampi kuin alkuperäinen koronavirus, Vapalahti kertoo.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007831407.html 

Brittimuunos on ärhäkkä thatchermäinen muunnos; Britannian kosto EU:lle. 

2 kommenttia:

  1. Upeaa ironiaa vallitsevan koronapaniikin aivopesemille ihmisille uskotelluista viruksen aiheuttamista seuraamuksista.

    VastaaPoista
  2. Nykyään on helppoa olla ironinen kun on kaikkea liikkeellä.

    VastaaPoista