tiistai 2. helmikuuta 2021

Ilmastotekoja

Viime aikoina on tullut kirjoitettua ilmastoasioista. Onko kyseessä todellinen ilmiö vai kuvitelma on vielä epäselvää. Yle ainakin tekee paljon propagandaa ilmastoasiasta (Madventures). Elokapinaa propagoidaan ja kasvunrajoja. Rooman klubista on puhuttu vuosikausia, vieläkään maailma ei ole romahtanut vaikka niin piti käydä jo monta kertaa. 

http://ainiinblogi.blogspot.com/2018/04/tuomas-milonoff-riku-rantala.html

Madventuresin duon sopisi miettiä myös Superälyä sillä se on paljon ilmastonmuutosta isompi megatrendi (tai teratrendi). Tavallinen tallaaja voi tehdä sähkösopimuksen tuuli- ja aurinkovoimaan.

https://ilmatar.fi/

Sähkösopimus on varmaan helpoin ilmastoteko. Itse olen vähentänyt lihansyöntiä. Syön kaurapuuroa

Ilmastonmuutos on joka tapauksessa nyt politiikan kovaa ydintä. Keskusta joutuu nyt joka profiloimaan itsensä ilmastopuolueeksi tai sitten sen on ruvettava vastustamaan poliittista ilmastonmuutosta (politiikka on aina politiikkaa). Internet ja some kärjistävät asioita, koska vain terävä viestintä tehoaa. Ei kannata uskoa faktapolitiikan voimaan vaan on ymmärretävä, että Internetissä asiat ovat tunnepuolen asioita eli pitää vedota tunteihin. Se on ainut menestykseen.

Jungner on taitava tunnepoliitikko ja osaa pelata ihmisten tunteilla. Perinteinen media katoaa. Samalla katoavat myös perinteiset poliitikot kuten Paavo Väyrynen, Mauri Pekkarinen jne. Keskustalla ei ole yhtään poliitikkoa, joka vetoaisi nuoriin ja nuorempiin. Eläkeikäisetkin menevät Persuihin. Politiikan teon taito on Keskustalla hukassa. Vaikea nähdä, että Keskusta enää kykenisi muuttamaan kurssia; Keskustan koko johtoryhmä pitäisi vaihtaa sellaiseen porukkaan joka ymmärtää Somesta ja Internetistä. Missään nimessä ei kannata uskoa Timo Soinia. Soinin tavoilla ei poliittista menestystä enää saa.

http://sossumedia.blogspot.com/2021/01/molybros-paljon-sun-outfit-maksaa.html

Tulevaisuuden Keskustan pitää kyetä elämään nyky-Suomessa eikä missään nostalgia Suomessa. Tupa illoista pitää päästä Some iltoihin. Keskustan pitää kyetä vetoamaan maahanmuuttaja räppisukupolveen; jos se ei kykene siihen niin se menoa sano Annie Lennox. Politiikan teko on yksinkertaisesti muuttunut ja jos haluaa olla muutoksessa mukana on ymmärrettävä Sossumediaa.

Talking about the video, which talks about the need for a better world, Raoul says, "Our latest video 'Raise No Flag' is a call to arms for people to unite under the banner of 'No Flag', and together rebuild a better world after COVID-19. Over the last six months, across the globe, we have suffered together and the failings of the system in which we live have been laid bare. It's time to rise."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti