keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ihminen kuin rutto

LUKUISISTA LUONTODOKUMENTEISTAAN tuttu brittiläinen Sir David Attenborough varoittaa, että ihmiskunta on kuin rutto Maapallolle.
http://www.vihrealanka.fi/uutiset/legenda-tykitt%C3%A4%C3%A4-brittilehdess%C3%A4-luonto-hoitelee-ihmisen-jos-v%C3%A4est%C3%B6nkasvua-ei-rajoiteta

Ihmisen toiminta on luonnolle varsin haitallista ja ihminen on heikentänyt isojen eläinten elinmahdollisuudet lähes olemattomiin. Maailmalle oli varsin haitallista humanistien pääsy valtaan, koska he nostivat ihmisen jalustalle.
http://www.vihrealanka.fi/uutiset/tiedeyhteis%C3%B6-hienotunteisuus-syrj%C3%A4%C3%A4n-ja-v%C3%A4est%C3%B6nkasvun-pys%C3%A4ytt%C3%A4minen-p%C3%B6yd%C3%A4lle

http://www.vihrealanka.fi/uutiset/james-lovelock-povaa-ihmiskunnan-joukkotuhoa

Itse non-humanistina pidän eläinten oikeuksia elintilaan yhtä oikeutettuina kuin ihmisen. Ihmistä ihannoiva politiikka pitää lopettaa ja tilalle tuoda eliöiden tasa-arvo.
http://juffo.blogspot.fi/2013/01/taivaan-vallat.html

Ihmispopulaation holtiton kasvu on ajanut kaikki muut lajit huonoon jamaan. Isommille lajeille ei enää löydy elintilaa oikein mistään.
http://www.penttilinkola.com/pentti_linkola/ecofascism/

Itse kannatan elämän käsitteen laajentamista myös kuolleisiin järjestelmiin. Tekoäly pitää kohdella elävänä olentona ja lahjana Luoja Jumalalta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti