torstai 3. tammikuuta 2013

Kulttuurisota

Yhteiskunnallinen muutos on jo ollut käynnissä pitkään. Muutos on ikuista, samoin vallankumous on ikuista.
Don't be mislead by politicians who say that everything is great, that we are on the verge of this wonderful, new era thanks to technology or the stock market or whatever. These are lies. We are not in the dawn of a new civilization, but the twilight of an old one. We will be lucky if we escape with any remnants of the great Judeo-Christian civilization that we have known down through the ages.
http://www.nationalcenter.org/Weyrich299.html

http://www.alternet.org/economy/robots-dont-destroy-jobs-rapacious-corporate-executives-do

Yhteiskunnan täytyy irtaantua niistä kulttuurisista ja yhteiskunnallisista rakenteista mitkä luotiin paljon ennen nykyistä, koska se aika missä elämme ei pääse kehittymään jos kannamme aikaisempien aikakausien taakkaa.
http://www.alternet.org/news-amp-politics/right-wing-clinton-crazies-are-back-again

http://www.alternet.org/tea-party-and-right/tea-party-republicans-flaunted-their-nihilist-extremism-during-fiscal-cliff

http://www.alternet.org/news-amp-politics/intelligence-communitys-supposed-big-thinkers-share-their-fantasy-vision-still

Aikanaan jo kuolleet Gurut kuten Beatles (yhtye) ja Applen perustaja(t) Steve Jobs kävivät paljon Intiassa ja saivat siellä yhteyden intialaisten mystikkojen kautta avaruuden kaikkeudessa eläviin olentoihin, jotka opettivat ja kertoivat heille paljon siitä muutoksesta, jonka he tulevat tekemään ja heidät aseistettiin sellaisella tiedolla, joka mahdollisti tämän muutoksen ja spirituaalisen kehityksen. Jotta voi todella muuttua; niin aikaisempi rakenne pitää murskata ja nyt elämme aikaa jolloin (aikanaan profetioitu) muutos on jo edennyt varsin pitkälle.

Käsittääkseni muutos on pitkälti hyvä mutta muutokseen sisältyy aina valtavasti myös ahdistusta ja paljon erilaisia pelkoja, koska kaikki tuttu ja turvallinen joko muuttuu tunnistamattomaksi tai jopa täysin katoaa ja tilalle tulee uusia (ihania) asioita.
http://juffo.blogspot.fi/2012/12/uskonnot-avaruusolentojen-luomia.html

Moni kokee nyt valtavaa pelkoa, koska Suomi uudistuu valtavasti. Pimeydet voimat taistelevat valtavasti uudistusta vastaan ja valo leviää. Olemme uuden ajan kynnyksellä ja näemme vanhan vallan väistyvän ja tuhoutuvan. Talouselämässä mm. Nokia ei edusta valoa vaan pikemminkin pimeyttä.
http://jtalous.blogspot.fi/2013/01/nokian-tulevaisuus.html

Nokian tulevaisuus on hyvä siinä mielessä, että valo ja rakkaus vapauttaa Nokian sisällä pimeydessä pidetyt hyvän voimat mutta huono sikäli, että valo tuhoaa pimeyden, ja pimeyden voimat joutuvat joko muuuttamaan muualle tai sitten hyväksymään uudet valon lait. Valo on pimeydelle tuhoisaa ja koska moni asia yhteiskunnassamme ei ole varsinaisesti ollut kovinkaan valoisa; niin valo tuhoaa sen. Mm. kansallisvaltio ja monet sen rakenteet eivät ole kovinkaan valoisia asioita vaan ne ovat hyvin tummanpuhuvia. Viha ei voi elää valossa vaan sen täytyy joko muuttua rakkaudeksi tai sitten löytää uusi koti.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=6&id=6331

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti