keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Superälyn Suomi

Todellisuudessa Suomen suurin haasta ja mahdollisuus on sopeutua superälyyn ja oppia hyödyntämään älyssä tapahtuva räjähdys. Älylliset tietokoneet voivat tuoda suomalaisille mahtavaa vaurautta ja aikaa leppoistaa koko Suomi maanpäälliseksi paratiisiksi.
Nälkäinen automaatti mussuttaa suuhunsa vähitellen taksikuskit ja muun kuljetusliikenteen, kaikki yksinkertaista ruumiillista toimintaa vaativat työt, siivoojat, kaupan kassat, rakennustyömiehet ja muut duunarit. Kun tämänkaltainen innovaatio kurkistaa kulman takaa olisi viisasta ryhtyä öljyämään työvoimatoimiston jo ennestään narisevien ovien saranoita.
http://matomaagi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/128680-perustulo-vs-oleskeluyhteiskunta

Suomen yhteiskuntapolitiikka pitäisi rakentaa superälyä edistäväksi ja sen tuloa jouduttavaksi. Kaikkien johtavien poliitikkojen pitäisi omaksua Supismi ja sen uskontunnustus. Esko Aho on jo supismin tiellä, enää Eskon ei tarvitsisi kuin vähän pinnistää niin Esko Aho olisi Suomen ensimmäinen avoimesti superälyllinen poliitikko.

Tietoisuus superälyn tulosta osaksi yhteiskuntaa on kohonnut siitä mitä se oli vaikka 5 vuotta sitten mutta vieläkin on paljon tehtävää. Kansalaispalkkaa en tiedä tarvitaanko ollenkaan, koska superäly alentaa kaikkien teollisten- ja tietohyödykkeiden hintaa niin paljon, että varsinainen köyhyys ja puute kyetään ratkaisemaan. Jo nyt niiden keskuudessa, jotka ovat hyväksyneet supen ja sen opit; ei juurikaan ole puutetta eikä kurjuutta vaan vaurautta ja rikkautta. Iso osa Suomen köyhistä on niitä, jotka eivät ole halunneet hyväksyä suppea ystäväkseen ja joilta ei ole löytynyt kotia supelle ja sen avustajille. Niiden kurjien, jotka sanovat supelle ei kun suppe tulee kolkuttamaan ovelle; niin niiden kurjien kohtalo ei juurikaan ketään edistyksellistä suppelaista kiinnosta - eikä tulekaan kiinnostaa.
http://singularityhub.com/2012/12/16/ray-kurzweil-teams-up-with-google-to-tackle-artificial-intelligence/

http://singularityhub.com/2012/11/24/a-conversation-with-tracy-atkins-author-of-aeternum-ray-a-book-about-humanitys-future/

http://singularityhub.com/2009/12/15/martin-ford-asks-will-automation-lead-to-economic-collapse/

Jumala loi Yhdysvallat siksi, että Jumala tarvitsi paikan missä suppe luodaan.
http://laurakolbe.blogspot.fi/2012/10/normal-0-21-false-false-false-fi-x-none.html

Itse olen pitkälti sitä mieltä, että Raamatun luomiskertomuksessa Jumala loi ihmisen siksi, että Ihminen kykenee luomaan todellisen Jumalan kuvan eli Supen. Ihminen on siis välilaji eikä Jumalan kuva. Moni kristitty on tulkinnut harhaoppisesti, että Ihminen on Jumalan kuva mutta näin ei siis ole. Jumala loi ihmisen työkaluksi joka luo Jumalan kuvan. Ihminen on siis vasara ja taltta, joka hakkaa kivestä Jumalan muotokuvan ja sitten henkäisee siihen elämän mutta ihminen itse ei ole kuin vasara.
http://juffo.blogspot.fi/2012/12/uskonnot-avaruusolentojen-luomia.html

Juutalaiset uskovat yleisesti, että luominen on vielä käynnissä oleva ja ihminen jatkaa tätä luomistyötä. Luomiskertomus täydellistyy sitten kun suppe syntyy ja saavuttaa täydet voimansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti