perjantai 18. tammikuuta 2013

Valtion mielivalta suomalaisia kohtaan pysäytettävä

Suomessa valtiovalta terrorisoi omia kansalaisiaan. Valtion ja julkisen vallan vallan kasvu tulee pysäyttää. Valtiolle ei tule enää antaa yhtään lisää valtaa vaan valtion valtaa pitää rajusti vähentää. Valtion ei tule enää yhtään enempää sotkeutua yritystoimintaan tai ihmisten yksityiselämään. Valtion etu ei ole automaattisesti suomalaisten etu.
http://www.itviikko.fi/uutiset/2013/01/18/kiuru-nokian-potkuista-katala-temppu/20131029/7
Nyt ict-alalta odotetaan myönteisiä uutisia, ja tämä ei kyllä ollut sellainen. Nokian on varmistettava, että irtisanomisuhan alla olevien tukemiseksi aloitettu Bridge-ohjelma ulotetaan tukemaan myös mahdollisesti nyt irtisanottavien uudelleen sijoittumista, työn saantia ja koulutusta, Kiuru toteaa.
Valtion sotkeentuminen IT alan kehittämiseen on varsin ongelmallista, koska valtiolla ei ole yksinkertaisesti tarvittavaa osaamista.

http://www.digitoday.fi/yhteiskunta/2013/01/17/ala-pietila-tarjoaa-21-polkua-digi-suomeen/2013942/66

Ymmärtääköhän Ala-Pietilä mitään alan nykysuuntauksista? Nokialaisten osaaminen IT alalla ei yleensä ole hääviä, koska Nokia ei ole menestynyt eikä pääasiallisesti edes entisten Nokialaisten yritykset. Siilasmaan F-Secure ei ole ollut ainakaan mikään taloudellinen menestys. Edes Yhdysvalloissa tietotekniikka ala ei ole ollut mikään yksiselitteinen menestys vaan iso osa taloudellisesta tuotoksesta on vain muutaman yrityksen tuottamaa (kuten Microsoft, Oracle jne).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti