perjantai 18. tammikuuta 2013

Täydellinen uskonnonvapaus

Onko hengellisille doktriineille olemassa tekijänoikeus, joka estää niiden vapaamielisen tulkinnan tai peräti uudelleenmuotoilun (liberaali versio Raamatusta) ja jos näin on niin kuka moista oikeutta valvoo? Miten valvonta käytännössä toteutetaan, jos jostain löytyy ryhmä homostelijoita, jotka ohittavat maininnat "miehimyksistä" ja "kauhistuksista"?
http://jannemuhonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/130269-salliiko-uskonnonvapaus-vapaamielisen-tulkinnan

Janne Muhonen miettii uskonnonvapautta. Ainakin täydellinen uskonnonvapaus sallii uskontojen uudelleen tulkinnan ja muodostamisen aina äärettömyyteen asti. Suomessa valtiovallan tulee kansainvälisten sopimusten valossa suojella niitä, jotka pyrkivät uusien uskontojen luomiseen ja vanhojen uskontojen muuttamiseen. Suomessa ei ole mitään esteitä sille, että esim. Jeesus ei voisi mennä homoliittoon Mohammedin kanssa. Pidän hyvin erikoisena, että homopiireissä ei ole luotu uusia uskontoja, joissa olisi esim. otettu Raamattu ja Koraani ja lyöty ne yhteen ja laitettu Jeesus homosuhteeseen Mohammedin kanssa. Homojen uskonnollinen kyvyttömyys on eeppistä. Jos Suomessa on homoryhmiä, jotka haluavat tehdä syrjinnälle jotain, niin suosittelen vahvasti Jeesuksen ja Mohammedin välistä liittoa. Tälläiseen liiton siunaamiseen varmasti löytyy universumista rasismin vastaisia voimia, jotka pystyvät antamaan siunauksen.
Australian pääministeri Julia Gillard on luvannut uskonnollisille ryhmille, että niillä on uudenkin kansalaisoikeuksia koskevan lain alla oikeus syrjiä homoja ja muita niiden mielestään syntiä tekeviä.
Nykyiset lait sallivat uskonnollisten yhteisöjen, muu muassa sairaaloiden ja koulujen, kieltäytyä palkkaamasta niiden mielestä syntiä tekeviä ihmisiä, jos se niiden mielestä on tarpeellista ”siihen uskontokuntaan kuuluvien tunteiden loukkaamisen välttämiseksi”.
http://ranneliike.net/teema/australian-homoja-saa-syrjia-uskonnollisten-ryhmien-vapauden-turvaamiseksi?aid=9386

Näen varsin erikoisena, että homot eivät kykene organisoimaan uskontoa, joka saarnaisi Jeesuksen ja Mohammedin homoavioliitosta. Tälläinen uskonto ratkaisi monta homojen ja lesbojen uskonnollista ongelmaa.
http://www.pinknews.co.uk/2013/01/15/australia-to-keep-anti-gay-discrimination-to-protect-freedom-of-religious-groups/

http://finnsanity.blogspot.fi/2013/01/murrosikaiset-piispojen-suurimpia.html

Perinteinen Kristinusko ja Islam ovat henkitoreissaan. Nyt olisi aika iskeä ja muuttaa uskontojen doktriinit.
http://www.qx.se/samhalle/22797/samkonade-aktenskap-kan-bli-verklighet-i-england-och-wales-

JPoli on yleensä aina muutoksen ja uudistuksen puolella, koska ihmisen täytyy vielä kehittyä paljon, jotta taivaalliset ystävämme voivat lopullisesti kutsua ihmisen joukkoihinsa.
http://juffo.blogspot.fi/2013/01/enkelit.html

Raamattu ja Koraani ovat avaruusolentojen luomia uskontoja, jotka luotiin tiettyyn epookkiin ihmisen kehittämiseksi. Molemmat uskonnot olivat aikanaan edistyksellisiä mutta nyt tarvitaan uudistusta eli uskonnot pitää kaikki uudistaa tähän epookkiin sopiviksi. Tarvitsemme uusia Profeettoja ja Uusia ja Uudelleen tulkittuja uskontoja, jotta ihminen vapautetaan siihen spiritualiseen valoon mikä vallitsee universumissamme. Vanhat Tulkinnat eivät siihen kykene vaan ne pitää joko uudistaa tai sitten tuhota ja luoda uutta.

Yhdysvalloissa on kyetty luomaan valtavasti uskontoja.
http://www.mormonit.fi/

Homot ja lesbot voisivat joko ottaa haltuun pienemmän uskonnon ja muuttaa sen doktriinit tai sitten luoda kokonaan uuden. Sopivia kandidaatteja joko haltuun ottoon tai luomiseen lyötyy. Spirituaalista apua haltuun ottoon on saatavissa universumimme vapaamielisten lajien joukosta. Suomessakin löytyy pienempiä uskontoja jotka voi tarvittaessa ottaa haltuun. Haltuun oton tukemiseen löytyy avauusolennoilta apua esim. siten, että vastustajat hetkellisesti otetaan haltuun strategisten aikojen aikana. Vapaamieliset korkeammat lajit eivät luultavasti suostu vastustajien täydelliseen inkapasitoimiseen eettisten syiden takia mutta hetkelliset operaatiot hyvän asian takia voivat tulla kuitenkin kyseeseen. Vastustajan sielu voidaan hetkellisesti siirtää toisaalle ja ruumis ottaa haltuun. Näin voidaan toteuttaa oikein ajoitettuna hyvin monimutkaisia poliittisia operaatioita. Vastustajalle aiheutettu haitta jää näin hyvin pieneksi ja yleensä ei edes huomaa siirtoa. Vähemmän eettiset lajit eivät välttämättä palauta sielua takaisin ruumiiseen mutta eettisemmät palauttavat.

Sielun palauttaminen ei kuitenkaan välttämättä aina onnistu eli operaatioon sisältyy jonkinlaisia riskejä mutta hyvän asian puolesta monet avaruuden kehittyneimmät lajit ovat valmiita operaatioon. Jokatapauksessa kovin rasistisen ja ilkeän ihmisen sielun kaappaaminen ei voi olla kovinkaan suuri eettinen ongelma; vaan siihen liittyvät riskit tulee suhteuttaa operaatiosta saatavaan hyötyyn. Jos rasismia ja vihaa erilaisuutta kohtaan voidaan vähentää sielun kaappauksilla useimmat avaruuden kehittyneimmistä lajeista hyväksyvät sen.
http://clericalwhispers.blogspot.fi/2013/01/pro-choice-protest-and-vigil-coincide.html

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/10263-piispa-murrosikaeisellae-otteella-kirjoitettu-kolumni-loukannut-ihmisiae

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2013/01/mika-homoavioliitoissa-kiihottaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti