torstai 31. tammikuuta 2013

Rasisteilla ei oikeutta terrorisoida muita

Rasisteilla ei ole mitään oikeutta terrorisoida muita eikä uhkailla väkivallalla.
http://jpoli.blogspot.fi/2013/01/poliisi-ampui-olof-palmen.html

Maahanmuuton vastustaminen ei oikeuta väkivaltaa missään tilanteessa. Kirjailijoita eikä tutkijoita ei saa yrittää tappaa tai vahingoittaa. Yhteiskunnan pitäisi erityisesti suojella vaarassa olevia kaikelta väkivallalta ja terrorismilta.
http://muukkonen.wordpress.com/2013/01/31/alexander-stubb-ala-ole-pelle/

Itse en vastusta maahanmuuttoa enkä puolusta kansallisvaltioita, koska kansallisvaltioiden kultakausi on ohi. Aikanaan kansallisvaltiot ja yleensä valtiot edustivat kehitystä ja korkeinta sen hetkistä yhteiskunnallista kehitysvaihetta mutta nyt ajat ovat ajaneet kansallisvaltioiden ohi. Kansallisvaltiot edustavat nykyään enemmän taantumusta ja ahdasmielisyyttä kuin mitään hyvää. Itse en juurikaan kannata myöskään EU:ta, koska myös EU edustaa samaa kansallismielistä taantumusta ja sen teoreettinen pohja on valtiossa. Joku Plato kannatti Valtiota ja aikanaan Valtio oli edistyksellinen mutta nyt on mahdollista ylittää Valtion suorituskyky ja tämä ylitys kannattaa tehdä, koska se on hyväksi ihmiselle.

Isänmaalliset voimat ja yleensä kansallismielinen ajattelu edustavat parhaimmillaankin jonkinlaista ahdasmielisyyttä ja taantumusta. Ainakaan omasta mielestä paras mahdollinen ajattelu ei juurikaan ole mahdollista kansallisvaltioiden piirissä ja samaten paras mahdollinen taloudellinen toiminta ei ole mahdollista kansallisvaltioiden tasolla vaan tarvitaan laajemmat rakenteet. Jossain mielessä mm. Nokian ongelmat kumpuavat juuri Nokian kansallismielisyydestä ja sitoutumisesta tälläiseen allaolevaan isänmaalliseen ajatteluun.
http://jtalous.blogspot.fi/2013/01/nokia-unohti-strategian.html

Nokia ei ehkä ole suoranaisesti rasistinen mutta Nokialla oli kuitenkin taipumusta jonkinlaiseen rasistiseen diskurssiin. Aasiaa (ja Kiinaa) on paljon halveerattu Lännessä eikä asioita ole nähty siinä kirkkaudessa missä ne tulisi nähdä tai missä ne itse näen. Riittävä kirkkaus ajaa rasismin ulos ja kaiken pahan rakenteet. Nykyään kansallisvaltio edustaa pahuutta ja kirkkauden voimien tulee ajaa se ulos ja valaista sen rakenteet. Paha ei elä valossa vaan tarvitsee varjoja ja pimeyttä luodakseen oman rakenteensa.

Hetkessä unohdamme, että maailmassa sosiaalisen sidonnaisuutensa asteessa aivan toista ongelmaluokkaa olevat kulttuurit ovat kansoittamassa maahanmuuttajina eurooppalaisia vanhoja valtioita -- eikä niiden sopeutumisongelmia ole missään onnistuttu ratkaisemaan.
http://kuinkakarlmarxtavataan.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131433-aariliikkeiden-sietamattomat-avioriidat

Maahanmuuttoon liittyy paljon ongelmia ja niitä ei ole käsittääkseni kyetty ratkaisemaan eikä luultavasti kyetäkään. Monessa mielessä nyt on menossa iso yhteiskunnallinen kokeilu. Tälläinen kokeilu on kuitenkin välttämätön, koska ymmärrys asioista ei edisty jos ei kokeilla kaikenlaista.

Bauman sanookin, että todistusaineiston perusteella "epätasa-arvoisuuden tehostamisen 30-vuotinen kokeilu" ei ole tuonut luvattua taloudellista edistymistä: tuottavuus on laskenut ja työttömyys lisääntynyt, eritoten niissä maissa, jotka innokkaimmin ovat syleilleet sääntelemättömän markkinatalouden (oikeuskoisessa taloususkontunnustuksessa "vapaa markkinatalous") oppia.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=6662

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/oulun-poliisi-mukana-jyvaskylan-puukotuksen-tutkinnassa/619944/

Legitiimiin poliittiseen diskurssiin ei kuulu puukotus.
http://uusiviesti.blogspot.fi/2013/01/terrorismin-puolustelua-paavo-arhinmaen.html

http://ojala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131430-sivullisen-puukotus-ei-taida-olla-sananvapautta

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/56753-stubbin-twitter-viesti-suututti-vasemmistoa-poyristyttavaa

http://saarahuttunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131380-aarioikeisto-suomessa-puukotus-jyvaskylan-paakirjastossa

http://anupalosaari.blogspot.fi/2012/04/neekeri-ja-suomalaiset-naiset.html

http://anupalosaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131188-american-outfit

http://pantterin.blogspot.fi/2013/01/shocking-news-natsit-loysivat-kirjastoon.html

http://anupalosaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/130697-dan-koivulaakso-kansankiihottajana

http://www.tiedonantaja.fi/2013-31-1/aarioikeiston-uhka-on-viimein-otettava-tosissaan

http://yle.fi/uutiset/jyvaskylan_kirjastohyokkayksen_kokenut_kertoo/6474775

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/444852/Arhinmaki+Aarioikeiston+vakivalta+pitaa+ottaa+vakavasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti