keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Suomella ei ole tarvetta telakoille

Suomella ei ole omaan käyttöön kovinkaan suurta tarvetta laivoille. Suomessa ei ilmeisesti kannata rahtilaivoija tehdä. Suomen nuutuvan vientiteollisuuden vienti mahtuu kohta tulitikkuaskiin eli sitä varten ei tarvita laivoja kovinkaan paljon.
http://yle.fi/uutiset/pekkarinen_pelkaa_telakkabisneksen_katoavan_-_vapaavuori_toppuuttelee/6444359

Kännyköitä ei Suomesta enää viedä ja sanomalehtipaperin vienti loppunee kohta kokonaan. Yhä paheneva ilmastonmuutos tarkoittaa käytännössä, että hiilineutraali Suomi ei kykene juurikaan tekemään laivoja, koska teräksen tuotanto kiihdyttää liikaa ilmastonmuutosta.
http://jounisiponen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/129472-ei-kyse-sosialismin-rappeuttamasta-telakasta-vaan-sijoituksesta-osaamiseen

Hiilineutraali Suomi on leppoisa. Itsellä ei ole tarvetta telakoille. Näen erikoisena, että Suomen valtiota pyritään sitomaan telakoihin. Suomalaisten etu ja telakoiden etu eivät kohtaa.
http://maalaisrealismia.blogspot.fi/2012/11/leppoistaja.html

http://leppoistaminen.blogspot.fi/2009/11/leppoistaja-menee-ajoissa-nukkumaan.html

http://www.vehmasassembly.com/2009/11/16/kohti-onnellisempaa-arkea-mutta-nukutaan-eka/

http://marmustoi.blogspot.fi/2012/06/ikavat-leppoistajat.html

Niinistön marmatus työn tärkeydestä perustuu siihen, että yleensä pitäisi tuottaa holtittomasti kaikkea turhaa. Suurin osa nykyään tuotetuista hyödykkeistä ja palveluista on täysin turhia ja ihan järjetöntä resurssien hukkaamista. Ihminen ei tarvitse kovinkaan paljon elääkseen.
http://leostranius.fi/2013/01/valtuustoblogi-valtuustoaloite-ilmastolaista-helsinkiin/

http://milttonfriidman.blogspot.fi/2013/01/alkaa-itkeko-turun-telakkaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti