torstai 17. marraskuuta 2011

Amerikan politiika muutosten edessä

Vallatkaa Wall Street-mielenosoittajat marssivat New Yorkin pörssille torstaina. Yritysten valtaa ja taloudellista epätasa-arvoa vastustavan liikkeen aikomuksena oli häiritä pörssin toimintaa. Poliisin ja antikapitalistien välille syntyi yhteenottoja ja poliisi pidätti ainakin 50 ihmistä.
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/11/antikapitalistit_kahakoivat_new_yorkin_porssilla_3036435.html

http://www.hs.fi/ulkomaat/Mielenosoittajat+tukkivat+katuja+New+Yorkin+p%C3%B6rssin+ymp%C3%A4rill%C3%A4/a1305549563449

http://suomenkuvalehti.fi/blogit/americana/yhdysvaltojen-poliittinen-murros

Following our recent financial calamity, a third progressive era is likely to be in the making. This one should aim for three things. The first is a revival of crucial public services, especially education, training, public investment and environmental protection. The second is the end of a climate of impunity that encouraged nearly every Wall Street firm to commit financial fraud. The third is to re-establish the supremacy of people votes over dollar votes in Washington.
http://www.nytimes.com/2011/11/13/opinion/sunday/the-new-progressive-movement.html

Amerikan politiikka on muutosten edessä. Marx jo aikanaan ennusti, että kommunistinen vallankumous lähtee Amerikasta kun aika on kypsä. Kääntyykö Amerikka nyt kommunismiin? Kiinasta taas ilmeisesti tulee kapitalismin viimeinen turvapaikka.

Amerikkalaiset ovat jo aikoja sitten hylänneet kapitalismin ja yrittäjyyden. Nyky Amerikkalainen on perusluonteeltaan sosialisti ja kommunisti.
http://www.wired.com/dangerroom/2011/11/ows-drones/


 Kommunisti Obama hallitsee Stalinistisen ottein.
http://natonalla.blogspot.com/2011/10/isoille-taisteluroboteille-pienia.html

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti