lauantai 19. marraskuuta 2011

Suomalaiset vanhukset huutokaupataan!

Vanhus myydään hoitoon sille, joka halvimmalla ottaa, ja heitä siirrellään paikasta toiseen halvimman tarjouksen perässä. Apajille ovat ilmestyneet ulkomaisten sijoittajien omistamat hoivayritykset.
http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/maalaislaakari-kiminkinen-raivostui-ulkomaisten-sijoittajien-hoivayhtioille-suomalaisia-vanhuksia-myydaan-huutokaupalla

Vanhusten sukulaiset ovat kertoneet, että laitoksissa on aivan liian vähän henkilökuntaa. Hygienia on puutteellista, ruokaa rajoitetaan ja vanhuksilla on kaatumavammoja ja riittämättömästä huolenpidosta johtuvia makuuhaavoja. Vaipat punnittiin, että ne varmasti ovat täynnä, ennen kuin niitä sai vaihtaa.
http://www.demari.fi/uutispaiva-demari/uutiset/uusimmat/4256-terveydenhuolto-riistokapitalistien-kynsissa-makuuhaavoja-ja-taysia-vaippoja-qbisneksen-voitot-veroparatiiseihinq

http://jpoli.blogspot.com/2011/11/internet-arkipaivaa.html

Moni vanhus on riehunut ja raivonnut, pankkisaleissa on kovaan ääneen vaadittu rahaa ilman Internettiä. Nyt rahat on hävitty Kreikkaan ja Italiaan, ja maksut maksaa suomalainen vanhus hengellään.


Yksityiset tekevät voittoa kahdella tavalla. Feldt-Rannan mukaan on osoittautunut, että toisaalta tingitään hoidon laadusta ja toisaalta tehdään riskisijoituksia, joissa yrityskaupoista syntyy voittoa.
– Ja nämä voitot tilitetään veroparatiiseihin. Tämä on kaikessa järkyttävyydessään se, mitä tapahtuu. Ja tämä on valtavan hyvä bisnes, Maarit Feldt-Ranta sanoo.
http://www.demari.fi/uutispaiva-demari/uutiset/uusimmat/4256-terveydenhuolto-riistokapitalistien-kynsissa-makuuhaavoja-ja-taysia-vaippoja-qbisneksen-voitot-veroparatiiseihinq

http://thomastaussi.blogspot.com/2011/11/taloustieteessa-ei-ole-kyse-tavaroista.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti