lauantai 19. marraskuuta 2011

Blogeissa sensuuria

Monelle tutun blogin, "Kullervo Kalervonpojan" toimituksella tuntuu olevan ongelmia ottaa blogissaan vastaan kritiikkiä, ja vastaavasti valehtelun hyväksyminen ei tuota toimitukselle ongelmia. Olen kokenut tämän itsekin, viimeksi tässä parin päivän aikana, kun toimitus päätti palauttaa ennakkotarkistuksen (laittaen minut vastuuseen kyseisestä päätöksestä) sekä poisti useita viestejäni, joissa olin kriittinen, esitin eriäviä mielipiteitä ja korjasin virheellisiä tietoja.
http://topiassalonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/88989-mita-kullervo-kalervonpoika-pelkaa


Lukijat voivat kiittää nimimerkki Tobbea (eli Greenpeace apinana ajoittain heiluvaa Topias Salosta) kommenttien ennakkotarkastuksen paluusta. Tällä tyypillä on aikaa spämmäillä toisten blogeja -ja vastaavasti sensuroida omaansa. Työn tai opiskelupaikan hankkiminen auttaisi kovasti tätäkin nuorta miestä löytämään suunnan  ja jotain mielekkyyttä elämäänsä.
Vahvojen viime yönä puoli neljän jälkeen lähetettyjen kännipostausten jälkeen, Salonen oli ilmeisesti heräillyt iltapäivään ja jatkoi varoituksesta huolimatta spämmäilyään ja trollailuaan.

http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2011/11/18/ennakkotarkastuksen-paluu/

JPolissa ei sensuroida ja olemmekin sensuurin vastaisen taistelun eturintamassa.

1 kommentti:

  1. Oletko vaikeassa tilanteessa saada lainaa tai tarvitset kiireellistä taloudellista tukea, tarjoamme lainaa $ 1000 - $ 100.000.000 miljoonaa dollaria 2%: n korolla. Tarjoamme myös henkilökohtaisia lainoja (Secure ja Unsecured) * Yritysten lainat * Home Improvement * Inventor Lainat * Auto lainat * Terveyslaina jne. Ota meihin yhteyttä laillisen lainan tänään ja teemme sinusta paras palveluistamme.

    Sähköposti: lucasloanlendingcompania@gmail.com
    Whatapp: +1(857)325-5437
    Verkkosivusto: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

    VastaaPoista