tiistai 1. marraskuuta 2011

Ihmisiä hirveästi

Ihmiskunta ylitti 7 miljardin ihmisen populaation viimeinen päivä lokakuuta 2011. Vaikka tämä antaisi mahdollisuuden puhua holtittomasta väestönkasvusta tai liikakansoittumisesta, minä en näe asiaa siten. Jokainen ihminen on arvokas, ja jokainen syntynyt on potentiaalisesti uusiAlbert Einstein, Martin Luther King tai Ronnie James Dio. Meitä on seitsemän miljardia ajattelevaa, tuntevaa ja elävää ihmistä, ja vaikka se aiheuttaakin paineita kehittää parempia tapoja tuottaa energiaa ja ruokaa meille kaikille, ei siihen tule suhtautua ahdistuen. Tämä on todellakin ilon päivä.
http://keronen.blogspot.com/2011/11/ihmiskunta-rakastettuni.html

http://www.wolframalpha.com/input/?i=world+population

Itse en ole humanisti eli suhtaudun ihmisiin ja ihmiskunnan selviytymiseen neutraalisti. Ihminen on minulle laji lajien joukossa ja sen todellisuus ei ole sen arvokkaampi kuin vaikka muurahaisten tai kissojen. Yksittäisen todellisuuskäsityksen kohottaminen kaikkien muiden mahdollisten yläpuolelle ei ole järkevää.
http://juffo.blogspot.com/2011/10/harmaa-valokuvattu-brazilian-viidakossa.html


Ihmisten kykyyn jäsentää todellisuutta on niin huono, että ei-humanistinen filosofia ei ole juurikaan edennyt mutta humanismi oli silti väärä filosofinen valinta ihmiskunnalle.
http://mysteriousuniverse.org/2011/10/commie-contactees/

http://leostranius.fi/2011/11/7-miljardia/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti