maanantai 14. marraskuuta 2011

Uskovaiset Applen kannalla

Minusta on jonkinlaista teologista "väkisinmakaamista" vaatia juridisilla tai taloudellisilla seuraamuksilla uhaten kristillisiä yhteisöjä toimimaan vastoin arvoperustaansa. Yhtä hyvin voisi syyttää Apple yhtiötä "syrjinnästä", ja uhata viedä siltä tuotekehitykseen varatut rahat, koska Apple ei suostu palkkaamaan palvelukseensa henkilöitä, jotka eivät usko sen tuotteisiin ja haluaisivat siksi pikemminkin valjastaa yhtiön varat Nokian puhelimien kehittämiseen.
http://uskonpuolesta.blogspot.com/2011/11/seppo-simola-ja-luterilaisen-kirkon.html

Suhtautumisesta homoseksuaaliseen käyttäytymiseen on nopeasti tullut kirkon radikaaleille liberaaliuudistajille ”puhdasoppisuuden” uusi mittari. Sitä tentataan nyt joka käänteessä kuin inkvisitiossa konsanaan. Lähetetään selvityspyyntöjä ja kaivellaan. Seuraavaksi ryhdytään kaivelemaan varmasti myös kentillä toimivien lähettien ja muiden yksittäisten työntekijöiden ”kantoja”. Jos saatu vastaus on ”väärä” tai ”oikea näkemys” ei saa, kuten Simola sanoo, ”varauksetonta” tukea seurauksena on kirkon vastaisku. Niin kuin on nyt käynyt lähetysjärjestöjen kohdalla.
http://uskonpuolesta.blogspot.com/2011/11/seppo-simola-ja-luterilaisen-kirkon.html

Seppo Simola liputtaa avoimesti uuden Apple keskeisen luterilaisen uskontunnustuksen puolesta.
Jobs attended Apple's first Halloween party dressed as Jesus Christ, while his most devout admirers cast him in the role of God the Father, the creator of new worlds. Product launches were staged as re-enactments of Genesis, unveiling inventions that looked, as Jobs said about the 1988 Macintosh, like visitors "from another planet. A good planet. A planet with better designers".
http://www.guardian.co.uk/technology/2011/oct/30/steve-jobs-exclusive-biography-review

Steve Jobsista on tullut monelle Kristitylle (Luterilaiselle) Jeesus Kristuksen symboli, Steven Jobs oli ristiin naulittu homoikoni.
http://mormon.org/
Kristityt papit ottavat yhteen johtavien lesbofilosofien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti