keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Valvontayhteiskunnasta totta

Orwellin tunnettu teos 1984 on jo ylitetty monta kertaa valvonnan alalla ja siitä kiitos aina yhtä ahkerille ja toimeliaille poliisivaltion ystäville.

Tarkoitus on tarkkailla, tallettaa ja monitoroida tietoja koskien "videokuvia, ääninauhoja, feromoneja, hengityksen tiheyttä, sydämensykettä sekä EDA-mittauksia". EDA:lla (electrodermal activity) voidaan kuvailla esimerkiksi kasvojen ilmeitä. Kiihtyneiden ilmeiden ja tihentyneen hengityksen uskotaan paljastavan "pahat aikomukset".
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=1668

Vapaa kansalainen vapaalla sananvapaudella varustettuna on niin perkeleellinen olento, että se pitää laittaa välittömästi rautoihin. Vapaa kansalainen voi äänestää niin hassusti ja laukoo nettisivuillaa sellaista höperyyttä nettifoorumien ja chattien nurkkauksissa, että sellaista ei voida sivistyneessä yhteiskunnassa katsoa.

Julkisen sanan neuvostossa kansalaisten toiminta on herättänyt huomiota:
Uimosen mukaan verkkokeskustelu on vapauttanut suomalaisista pahan pullonhengen. Internetissä on hänen mukaansa helppo vahvistaa omia, kapeakatseisia mielipiteitä.
Uimosen mukaan nettikeskustelua käytetään paljon myös poliittisen värväämisen välineenä.
http://www.hs.fi/kulttuuri/JSNn+Uimonen+Nettipalstoista+tuli+paha+pullonhenki/a1305548577641

Kansalaisten väärät mielipiteet on huomattu eliitin taholta ja niihin tullaan puuttumaan rankalla kädellä. Vääräoppisille tullaan perustamaan koulutusleirejä,jossa rattoisan pakkotyön lomassa opiskellaan oikeita oppeja ja ajatuksia yhteiskunnan vastuullisten voimien hellässä uudelleenkoulutuksessa.
http://hampaankolosta.blogspot.com/2011/11/charlie-hebdo.html

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2011/09/kuka-taalla-on-rasisti.html

http://jpoli.blogspot.com/2011/10/kansallinen-vastarinta-taistelee.html

Sen sijaan kauppa ei oma-aloitteisesti kerro, että se tallentaa kirjanpitosyistä myös ostoskuitit, joista käyvät ilmi kaikki ostetut tuotteet. Näitä tietoja säilytetään vähintään kirjanpitolain vaatimat 5-6 vuotta. Kuittiin tallentuu myös bonusasiakkaan numero, joten kuitit voidaan tarvittaessa yhdistää henkilötietoihin. Ja ilmeisesti juuri näin tehtiin oliiveja ostaneiden jäljittämiseksi, mikä olikin hyvä, koska se saattoi pelastaa ihmishenkiä.

http://pjarvinen.blogspot.com/2011/11/yhteenveto-oliivien-bonus-kohusta.html

Valvonta ulottuu aina Oliivipurkien yksittäiseen oliiviin asti.
http://maalaisjarki.blogspot.com/2011/11/kauheat-natsit-ja-ihanat-kommunistit.html

http://ulkopolitist.wordpress.com/2011/11/02/cian-vankilennot-%E2%80%93-tutkia-vai-ei/

Poliisivaltio ei ole mitenkään suomalainen ilmiö vaan yleismaailmallinen. Nyky Yhdysvallat ei ole enää vapauden kannattaja vaan valvonnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti