tiistai 15. marraskuuta 2011

Materiaalisuus ei tuo onnea

Moni etsii onnea materiasta, mutta ihminen tarvitsee varsin vähän materiaa elääkseen.

Nyt se on tapahtunut. Sudet ovat kaapanneet vallan kirkossa ja ajavat lampaita teuraaksi. Helsingin ja Vantaan kirkkojen päätös viedä lähetysjärjestöiltä tuki on poikkeuksellisen brutaali hyökkäys perinteisiä kristillisiä arvoja edustavia lähetysjärjestöjä kohtaan. Taustalla hiertää näiden järjestöjen suhtautuminen homoseksuaaliseen käyttäytymiseen. Tuoreen Kirkko ja Kaupunki -lehden pääkirjoituksessa Seppo Simola puolustaa tätä toimenpidettä toivoen sen lähettävän nyt selkeän viestin joka suuntaan siitä minkälaisten arvojen takana kirkko Helsingissä ja Vantaalla seisoo.
http://uskonpuolesta.blogspot.com/2011/11/seppo-simola-ja-luterilaisen-kirkon.html

Uskovaisten materialismi on järkyttävää. Uskon elämä määrittyy uskovaisilla rahan mukaan. Ero todellisiin uskovaisiin on suuri. Jeesuksen sanoma on unohdettu.
http://jtalous.blogspot.com/2011/11/armollinen-kapitalismi.html

http://jtalous.blogspot.com/2011/09/teknologia-luo-vaurautta.html

Todelliset uskovaiset muistavat, että Jeesus loi ruokaa monistamalla kalaa. Idea on sama kuin Bittorrentissa ja Internetissä. Usko ja tieto itsessään luo toisensa syklisesti. Jeesus myös muutti veden viiniksi.

Vapaa koodi mahdollistaa uskovalle vauraan elämän ja hyvinvoinnin lähes ilman materiaalisia tuotantopanoksia. Raamattu ei ole materiaalinen kirja vaan viesti Jumalalta. Raamatun materiaalinen implementaatio on vain materiaa ja sama koskee kirkkoa. Todellinen vauraus ei löydy materiasta vaan uskosta. Homokammo on materiaalinen implementaatio harhoista. Viha ei ole koskaan ollut Jeesuksen sanoman ydin, vaan taivasten valtakunta kuuluu niille, jotka pääsevät vihasta pois taivaalliseen iloon.
http://jpoli.blogspot.com/2011/11/uskovaiset-applen-kannalla.html

Paperi ei ole taivaan valtakuntaa. Älkää kerätkö omaisuuksia rajan tälle puolen vaan rajan toiselle puolen.

Kapitalismin spirituaalinen luonne voidaan ymmärtää sitä kautta, että todellisuus ei ole täällä maallisessa vaan spirituaalisessa Herran huoneessa.
http://jtalous.blogspot.com/2011/11/armollinen-kapitalismi.html

http://jpoli.blogspot.com/2011/11/humanistit-katkeria-tyottomyydestaan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti