maanantai 24. syyskuuta 2012

Isänmaan etu, 4G ja terveys

Suomessa testaamme maailman ensimmäisen koko väestöllä ja ympäristöllä 4G uuden 800 MHz:n vaikutukset, jos teollisuus ja lobbarit pääsevät päättämään. Mitä matalampi taajuus, sitä tehokkaammin se läpäisee rakennusmateriaalit ja sitä syvemmälle radiotaajuinen säteily tunkeutuu esim. ihmisen kehoon tai puiden runkoihin.
http://mikkoahonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/118172-4g-teknologia-800-mhzn-miksi-ymparisto-ja-terveysasioita-ei-ole-huomioitu

Isänmaan etu menee kansalaisten terveyden edelle.
http://tietsikka.blogspot.fi/2011/05/sahkoherkkyys-jatkoa-sahkoyliherkkyys.html

http://tietsikka.blogspot.fi/2011/11/kannykka-ja-terveysvaikutus.html

Sähköyliherkkyys ja muut sähkömagneettisen säteilyn terveysvaikutukset ovat riski, jonka valtiovalta haluaa ottaa. Suomella ei ole varaa olla olematta 4G kehityksen eturintamassa. Suomi ei enää ole se varakas lintukoto, vaan raskaasti velkaantunut pesä, jonka täytyy taistella leivästään. Työttömien armeijat ja kilometritehtaiden kolonnat huutavat leipää.
http://www.law.harvard.edu/news/2011/11/18_safra-center-cellphone-radiation-corruption.html

Yhteiskunnassa otetaan erilaisilla tavoilla paljon kännysäteilyä suurempia terveysriskejä jatkuvasti eli moniin muihin riskeihin verrattuna kännysäteilyn terveysriskit ovat pienet. Esim. tupakka todennäköisest tappaa ja invalidisoi monituhatkertaisesti kännysäteilyyn verrattuna. Lisäksi Suomi on nyt niin heikossa taloustilanteessa, että kännykkäteollisuuden tuhoutuminen pakottaisi Suomen käyttämään moninkertaisesti vaarallisempia menetelmiä taloudellisen toiminnan aikaansaamiseksi. Niissä oloissa missä suomalaiset joutuisivat toimimaan ilman 4G:tä; monet nykyään suurina pidetyt riskit olisivat naurettavan pieniä. Esim. ns. lyijymyrkytys on paljon kännyä vaarallisempaa.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/09/loiselaimet.html

http://mikkoahonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/118420-sahkoa-paossa-it-alan-ammattisairaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti