keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Sähkösairaat vaarantavat Isänmaan edun

Suomessa erityisesti IT-alan työntekijöitä sairastuu yhä nopeampaan tahtiin sähköstä johtuviin sairauksiin. Osalla terveydentila on niin huono, että he eivät kestä asuinkeskusten säteilykuormitusta ja joutuvat vetäytymään metsiin. Kävin kevättalvella 2012 tapaamassa näitä atk-alan pioneereja, ihmispoloja metsäleirillä.
http://mikkoahonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/118420-sahkoa-paossa-it-alan-ammattisairaus

Sähkösairaat entiset ATK alan ammattilaiset vaarantavat Isänmaan edun sairastelullaan. Kansalle ei tule antaa aihetta kuvitella, että sähkösairaus antaa oikeuden jättäytyä tietoyhteiskunnan ulkopuolelle. Rintamakarkuruutta ei tule hyväksyä.
En voinut puhua matkapuhelimeen, en käyttää tietokonetta, en katsoa televisiota, ajaa autoa, en puhua edes lankapuhelimessa loppuvaiheessa. Tuntui, että elämä loppuu siihen paikkaan, Koneen säätiön hallituksen puheenjohtaja Hanna Nurminen muistelee sairastumistaan sähköherkkyyteen.
http://atuubi.yle.fi/node/24963

Sähköyliherkkyys on psyykkinen tauti eikä se johdu sähkömagneettisestasäteilystä (EMF). Samankaltaisia oireita on reportoitu suurissa yhteiskunnallisissa muutoksissa. Ns. sähköyliherkät kärsivät erilaisista fobioista, jotka sitten aiheuttavat fyysisiä oireita. Pidän käytännössä mahdottomana, että noin pienet kentät pulssinmuodosta riippumatta aiheuttaisivat mitään oireita. Jos ihminen kokee ahdistusta niin se on helppo projisoida johtumaan jostain näkymättömästä ja vaikeasti ymmärrettävästä mystisestä kuten esim. sähkö. Potilailla voi olla esim. fibromyalgia tai metabolinen oireyhtymä. Molemmat ovat varsin yleisiä ja pahenevat istumisella. Istumista harjoittavat mm. atk alan ammattilaiset paljon. Niskaoireeet ennakoivat fibromyalgiaa.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0001463/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0004546/

Tietokoneen ääressä istuminen ei ole terveellistä mutta syyt eivät johdu sähköstä vaan liikkumattomuudesta. Liikkumattomuus aiheuttaa sitten metabolisen oireyhtymän ja pahentaa fibromyalgiaa. Missään nimessä sähkökenttä ei aiheuta kumpaakaan sairautta. On tietysti trendikkäämpää sairastaa sähköallergiaa kuin fibromyalgiaa tai jotain psyykkistä sairautta. Psyykkisiin sairauksiin liittyy vieläkin stigmoja, joten potilas ei hyväksy diagnoosia että hän on mieleltään sairas vaan pyrkii löytämään vaihtoehtoisia tauteja. Mielisairautta ei ihmisten pitäisi hävetä, koska se pahentaa oireita. Meidän pitäisi kyetä hyväksymään läheistemme ja työtovereittemme hulluus ja se että iso osa maapallon väestöstä on tietyllä tavalla mielisairaita. Mielisairaitten läheisten kanssa voi elää mutta itse pidän vastuuttomana sitä, että mielisairaitten fantasioita pönkitetään eikä uskalleta sanoa suoraan, että potilas on mielisairas. Todellisuuden kieltäminen ei ole kovinkaan järkevää, koska se estää tervehtymistä. Rehellisyys itselle ja läheisille on rankkaa mutta pidemmän päälle ainut tie kohti terveyttä.

Luonnollisesti pitää varmistaa, ettei ole mitään muuta tautia, koska monet taudit aiheuttavat myös ahdistusta ja psyykkisiä häiriöitä.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/09/loiselaimet.html

Historian kuluessa loiseläimiä on esim. pidetty demoneina ja niitä on ajettu ulos eksortismilla ja muilla rituaaleilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti