sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Lehdet konkurssiin

Säästöpaniikin taustalla on sanomalehtien laskeva levikkikierre. Kun lukijat lopettavat tilauksiaan, mainostajat karkaavat heidän mukanaan. Lehtien omistajat pahentavat kierrettä entisestään karsimalla toimituksen resursseja, jolloin journalismin laatu huononee. Lisää lukijoita lopettaa tilauksensa, ja kierre alkaa taas alusta.
http://www.vihrealanka.fi/blogi/levikkikierre-itsetuhoon

Jussi Lankinen kirjoittaa kaatuvista lehdistä. Näin syksyllä lehdet tippuvat puista ja joulu lähenee. Jussi, kuten jussit yleensäkin on varsin viisas.
http://mattikosonen.blogspot.fi/2012/09/pakko-uskoa-lehtitoimittajia.html

http://mattikosonen.blogspot.fi/2012/09/yli-70000-kayntikertaa.html

Erityisesti omaa sydäntä on lähellä Liito-Oravien liitely. Rennosti liitelevä liitis on ilo silmälle ja mielelle. Sanomalehti vie kuitenkin monelta Liitikseltä pesäpuun. Sanomalehtien konkurssit tuovat kuitenkin Liito-Oraville lisää mahdollisuuksia elää vapaasti ja onnellisesti Suomen hienossa ja puhtaassa luonnossa.
http://sossumedia.blogspot.fi/2012/09/markkinointi-siirtyy-sosiaaliseen.html

Moni mainostaja miettii sanomalehtimainonnan lopettamista, koska niitä lehtiä ei enää kukaan lue. Mainostajan ei kannata tuhlata rahojaan sanomalehtiin vaan sinne mitä luetaan. Sosiaalinen media ja yleensäkin Internetti ja blogit ovat suosittuja koko kansan parissa. Sinne kannattaa roposet kiikuttaa sillä siellä ovat lukijat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti